Kimse Türk kızları için ülkeye gelmiyor ama Türk erkekleri için Arap coğrafyası, Ruslar, Özbekler, herkes Türkiye'ye geliyor
1 ay
Bir kaç beyefendi adı lazim degil hakiki Türk erkeği imajini saldı dünyaya kadınlarda zannediyor ki hepsi öyle beyefendi sonra anlatamamış koyunu sonra çıkar oyunu ağlama sizlama ülkeden sınır dışı ve çocuklardan ayrılma ile sonuçlanıyor bence herkes kendi ırkı ile evlensin
Rus kızlarıyla türk erkekleri evlenince siz de zencilerle Suriyelilerle evlenirsiniz
Niye sizin gibi 3. El hurda kasa alıyor diye biz niye egitilmemis alıyoruz sen bizi düşünme kaç boynuz takacaksin onu düşün kanka
Sen ne anlatıyon ya hiçbir şey anlamadım benim geçmişim tertemiz 0 kmyim
Anlaman yok gözü rusa dikmişsin 🤣
Bu durumun olayı biraz sosyal medya ateşi bebeğim 😂 Türk erkekleri TikTok, dizi, Netflix sayesinde acayip pazarlanan bir “marka” oldu. Kara kaş, sakal, tripli duruş falan egzotik geliyor onlara 🙃
Türk kızları da yabancılarda inanılmaz revaçta ama buraya turist kızlar “tatil + fling” kafasıyla geliyor, o yüzden sana sanki sadece erkekler için geliyorlarmış gibi görünüyor 😏 Popüler olan “Türk erkek imajı”, yoksa Türk kızları da dünya çapında underrated kraliçeler 👑✨
Cevap
0Cevap
Ünlüler tabi yabancı uygulamalarda Türk erkekleri yazmasın diye yazıyor kızlar biyografilerine çünkü bu kadar abazan ve sinir tanımayan saygı göstermeyen başka bir erkek türü yok.. Almanya'da missl dating applar " Nein Türken " li yani Türk istemiyorumlu biyolar ile dolu
Hiç görmedim ne bu Türk erkeği düşmanlığı
O sen değilsin canısı sana kimse bakmaz, o sadece misirci için gecerli
Özbekler peki ya da Türkiye'ye evlenmek için gelen Ruslar kıskan istediğin kadar beni görmeden yorum yapıyorsun
O sadece bi erkek için uzerinze alinmayin aw hahah
O kadar Rus bir erkeği görmek için olacağını zannetmiyorum başka erkeklere de bakarlar sende ağlarsın köşende oturup
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?