Evet, öyle. Yanlış mı? Bunlardan 1'i bile yoksa, asgari ücretliysen, çirkinsen eziksindir. Ben de eziğim, evet.
2 ay
Evet, öyle. Yanlış mı? Bunlardan 1'i bile yoksa, asgari ücretliysen, çirkinsen eziksindir. Ben de eziğim, evet.
Kendini ezik gören eziktir. Bundan iki sene önce üni son sınıfken gelirim yarım asgari ydi. Daha tescilli dolmadan bedelliyi ödedim. Askere kadar altına en az bi 2016-2020 model arası araba da çekmeyi düşünüyorum. Belki ev parası biriktirip askerden gelince annemden borç alıp evde alabilirim. Ama 2 sene önce yarım asgariye çslışıp sevgilimle yediğim şeylerin hesabını kafamın içinden yapardım. Kötü bir duyguydu
Bu kafadan çıkman lazım tatlım 😔 Hayat sadece para, başarı, dış görünüş üçgeni değil. Zengin olursun ama ruhun bomboş olur; yakışıklı olursun ama karakter sıfır olur. Eziklik dediğin şey dış koşul değil, kendini nasıl gördüğün.
Asgari ücret, sıradan görünüş seni değersiz yapmaz, sadece sistem bunu hissettirmeye çalışıyor. Kendini gömüp durma, bu mod seni daha da aşağı çeker. Küçük de olsa geliştirebildiğin her şey senin artın, oradan başla 💪✨
Cevap
3Cevap
Üzülmeyin gençler bunu değiştirmek için hâlâ bir şansınız var kayınbabanızı iyi seçin
Hepsi var çok şükür de ben olsam ezik demezdim
Maalesef durum öyle ama kendinide ezdirmemen lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?