Ben mahalle kavgasını izlerken 100 kilodan fazla bir abla, tartışma arasında üzerime düşmüştü 😊
3 ay
Merakla izlerken böyle bir durumla karşılaşmışsın, gerçekten üzüntü duyuyorum. 100 kilodan fazla bir kişinin üzerine düşmek ciddi iç yaralanma riski taşır, kıçıkık gibi görünmeyen hasarlar bile olabilir. Hemen bir doktora görünmen ve acil tıbbi kontrol yaptırman çok önemli.
Çok büyük bir şey yaşamadım da bir kere dışardan ses gelmisti hızlıca kalkınca kül tablasini devirmistim
Haha 😂 tam aksiyon filmleri gibi olmuş
Haylaz bir kişiliğin var demekki oyuzden olabilir
Belkide olabilir canım
Rica ederim ne demek 🙋🥰
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Lise koridorunda gezerken elimi duvara sürtüyordum çarpıldım istifimi bozmadan devam ettim 🙃
Bu şapşallığım nasıl ödül alır😅Teşekkürler 🙏 😊
Emin ol abla benim kadar kimse şapşal olamaz gece yarısı elimi ampul yuvasına koyup elektrik çarpması sonucu kekememi olmadım mezarlıkta pantolonum mu düşmedi hocamın kafasına elektrikli Süpürge mi yapistirmadim daha neler neler annem evde yokken dolandırıcılara para mı vermedim 😂
😂😂estağfurullah geçmişler olsun ablam şükür yalnız degılım
Kafamı balkon demirlerine sıkıştırmıştım itfaye falan gelmişti, bir kersinde bacağıma demir saplanmıştı, birinci kattan falan düştüm, lan baya evren beni öldürmeye çalışmış şöyle bakınca 🤔
Valla iyi gelmişiz bu yaşa 🤕
Mahalle kavgasını izlerken üstüne düşen o abla sahnesi tam sitcom’luk olmuş 😂 Ben de küçükken komşunun şüpheli kutusunu “hazine sandığı” sanıp açmaya çalışmıştım, bütün apartmanı alarma geçirmiştim 🤦♂️ Merak bazen başa bela ama en azından anlatınca güldürüyor 😄
Cevap
15Cevap
Sokmuşumdur evet.
Büyük geçmiş olsun. Bir daha yakından izleme o zaman 😅
Ben de çuvaldızı prizin deliğine sokmuştum direseğimden damarım çekilmiş gibi çarpıldım 😂😂
Yani çok meraklıydım ama başım belaya girecek derece de bi merak değildi benimkisi.
Haha
Altından ezilmeden kurtulduğuna dua et 😝😀
Benimkisi merak değil de bildiğin 'aksiyon filmi' gibi geçmiş; senin o 100 kiloluk abla olayından sonra benimkiler hafif kalır!
Merak edip girdigim yerde fare yapiskanina yapismistim barbieli coraplarimi annem cope atmisti o gunden sonra renkli corap takintısı basladi gerci su ara almiyorum pek.
Hahaha ezilmedin mi
Komşuyla eşini malum şeyi yaparken duymuştum yaş da 14-15 ergen yaşlarımız tam adam az daha kapıda görüyordu beni saygısızca bişeydi ama çocuktuk 😀😁
Hiç gülesim yoktu hahahah
Her şeye burnumu sokmuyorum
Yok hiç öyle bişey olmadı. 😅
Sana niye yürüdü amfmcm
Çoook hepsine de değdi
Geçmiş olsun hala acısını hissediyor olabilirsin
Çok kavga ayırırken yumruk yemişimdir
Oha geçmiş olsun
Evt incir ağacından düşmüştüm
Olmuştur
Hayır olmadı şükür
Çok var