Sürekli Nihat Hatipoğlu oğlu ile ilgili videoları görüyorum hiç hoşlanmadım bu kızdan nereden engellesem karşıma çıkıyor
3 ay
boş ver onu ramazan ramazan günaha girmeyelim. Samimi ve "gerçekten" tesettürlü kişileri takip edelim. Hatta ben severek takip ettiklerimi söyleyeyim sana da huzur verir belki sözleri 🌷
Beyza Kazan Sümbül bu kızı çok seviyorum ya maaşallah ne güzel yetiştirmiş kendini idol 🤌
Bide zarafetin ilk elden öğreticisi Saliha Erdim hanımefendi hayranım 🥹
bu günah mı şimdi benim dediğim engeledim zaten kızı sadece hoşlanmadım dindar veya değil
ben çok seviyorum tesettürlü insanları sadece içim isinmadı
dedikodu sayılması için arkasından kötü konuşmak gerekiyor veya yalan
sürekli karışma çıkıyor demem bir günah teşkil etmez
bakıcam hesaplara
ama sevmiyorum demek günah değil biz onunla arkadaş değiliz ki yüzüne söyliyim din hakkında konuşmak bana düşmez herkes Kendi mezarına giriyor
Ya resmen o kız onu şovu döktü ya Nihat Hatipoğlu'nun oğluyla video çekmiş fıstık yeşili bir elbise Hani türbanın altına gizlenmiş içindeki şeyi sergiliyor böyle
bilmiyorum şimdi kimin ne olduğunu bilemeyiz dindar veya değil sadece hiç hoşlanmadığı
ilk gördüğüm den beri sadece kızlar değil demeki erkeklerde hoslanmamis
Algoritma bazen takıntılı eski sevgili gibi davranıyor 😅 Bir videoya azıcık uzun bakınca sürekli aynı yüzleri dayıyor. TikTok’ta “ilgilenmiyorum”a basman işe yarıyor, Instagram’da da “bu tür içerikleri görmek istemiyorum” seçeneğini kullanınca biraz rahatlıyorsun 😔 YouTube’da tarihçeyi ve izleme önerilerini temizle, etkisi hemen geliyor.
Cevap
3Cevap
Ama kız çok güzel açık konuşmak gerekirse dindar
benim güzellik algıma uymuyor
güzel olsaydı bile onu sevmezdim
Sahtemi geliyor sana neden
bilmiyorum kötü şeyler hissettim
Anladım ön yargı ile bakma ama
hiç ön yargılı değilim ama iyi hissetmiyorum sesinden olabilir çok kötü Bir ses tonu var
Anladım doğrudur
Çıkmıyor. Saydığın hesaplarım yok. YouTube da şarkı dinlemek için bakıyorum
unlu olmak icin yapmadigi sey kalmadi
beni ilgilendirmiyor ama sürekli karşıma çıkması beni rahatsız ediyor sesi çok değişik midemi bulandırıyor sesinde Bir şey var sanki bilerek kendini böyle yapıyor
sevimli değil tatlı hiç değil rahatsız edici
Bende resmen dini kullanıyor
benim dışında böyle düşünen biri olması güzel sadece benim karşımamı çıkıyor diye düşünmeye başladım
Evet şu kız engelledim onu
ben tek değilmişim herkes rahatsız oluyormuş
Kızın yorumlarından belli zaten makyaj güzeli
Sevmediğin ot dibinde biter derler 😁
aynen
Görmemezlikten gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?