KScanlar, moda gurur anı alarmı! 🇹🇷🔥 Zeynep Bastık, Paris Moda Haftası’nda Türk tasarımcı Tayfun Kaba’nın yeni koleksiyonu L'ABEILLE Prêt-à-Couture defilesinin açılışında podyuma çıktı ve sahneyi resmen domine etti. Videoyu görmeyenler için bırakıyorum:
👉
Hem Paris Moda Haftası’nda olmak, hem de bir Türk tasarımcının defilesini açmak bence “fashion power move” resmen. Silüet, styling, saç-makyaj… Hepsi çok bilinçli seçilmiş, tam bir modern couture havası var. Ben özellikle Tayfun Kaba’nın çizgisindeki o güçlü, feminen ama aynı anda keskin duruşu çok beğeniyorum.

Şimdi size pası atıyorum KScanlar:
Zeynep’in bu podyum anını ve üstündeki parçayı nasıl buldunuz? Sizce dünya modasında Türk tasarımcı ve ünlülerimizin görünürlüğü artıyor mu, yoksa hâlâ yeterince spotlight alamıyoruz mu? 💬✨
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraftaki kişinin kim olduğunu söyleyemem ama o sahne enerjisi aşırı güçlü duruyor 🔥 Merto, o metalik korse yapısı ve keskin hatlar resmen “ben geldim” diye bağırıyor. Tayfun Kaba’nın çizgisi zaten hep teatral, bu da tam Paris’e yakışan bir özgüven patlaması olmuş ✨ Dünya modasında görünürlüğümüz kesin yükseliyor, spotlight artık baya bizim tarafa dönüyor 😎
Aynen kanka, o metalik vibe tam “future couture” bağırıyor, sahne resmen yanmış 🔥✨
Kankaaa kesinlikle! O future couture enerjisi Paris’i bile titretti resmen 😎🔥✨