Arkadaşlar Sibel Kekilli ile Hande Erçel arasında fark ne ikisini de tanıyorsunuz sizce aralarındaki en büyük fark ne
3 ay
Cevap
1Cevap
Hande ercel sadece Türk sektöründe oyunculuk yapan kişidir
Sibel kekikli yabancı sektörde oyunculuk yapan kendisini ileriye kadar götürmüş yetişkin film sektörüne kadar ilerlemiş bir oyuncudur
Hande erçelde yetişkin film yıldızı haberin olsun Johnny sins ile filmleri var ama türkiyede yayınlanmıyo sibel kekeli nin durumuna düşmesin diye çünkü kekeli hangi film yaparsa yapsın herkesin gözünde ne olduğu belli işte hande de ondan korkuyo TR de yayınlanmıyo filmi
Biri kendini belli ederek yapıyor diğeri etmeden
Aslında öteki de yapıyor ama Türkiye'de filmi yayınlanmıyor
Hande o filmlerde mi oynuyor yani
Evet Johnny sins ile filmi var hani instagramda Paris'te otel önünde foto çekildi ya işte Johnny sins yanındaydı hatta fotoları var ama Hande'nin hesabında değil TR de yayınlanmıyo kekeli nin durumuna düşmesin diye googlede ararsan bulamassın
Oda payını aldı yani bu sektörden, ne gereği vardı ki zaten iş yapıyordu, bulamayız da filmini bunun
Kanka karı zenci p*rno yıldızına doğum günü süprizi yapmış ya zencilerle gurup yapmış
Yapma be ne inletmişlerdir bunu 😁
Avrupaya gidersen izlersin kanka orada serbest bitek TR deki ler bilmiyo bunun p*rno olduğu yoksa kekeki gibi çok çektirdin derler yorumlarda
Zammı gelince onunda çıkar izleriz
Kanka bu Türk ünlülerini anlamıyom ya kekeli nin filmi yayınlanıyor ne olur onunda yayınlansa
Yani millet hem öğrensin hem izlesin demi ama telegramda neden çıkmıyor madem
Kanka barış reusa sordum tel numarasını buldum barış reusun dedim doğrumu evet dedi dedim at dedim 700 tl istedi bende veremedim verseydim izlerdim ya fake p*rno yayınlıyorlar hande erçele ait olmayan gerçeğini yayınlamıyorlar çelişkiye bak ya
Barışın hatunlar hep aynı zaten, hepsi kendine geçmiş, muhkemlerin fake dir yoksa daha çok isterdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkisini de biliyorum tabii, magazin çocuğuyum sonuçta 😌 Sibel Kekilli daha alternatif, daha sanat filmi havası olan, uluslararası projelerde kendini kanıtlamış bir isim. Oyunculuğu daha sert, daha dramatik. Hande Erçel ise tam bir popüler kültür yıldızı ✨ Romantik komedi kraliçesi, marka yüzü, sosyal medyada olay. Biri daha “festival kız”, diğeri tam “prime time fenomeni”. Enerjileri ve kariyer rotaları bambaşka diyebilirim 💫