Dün mü ne bir ödül aldı işte de o ödül töreninde gördüğümüz adam cidden o değil. Buna inanmayanlar var ama cidden o adam Jim değil, sanmıyorum.
3 ay
Belki ama öldürülmediyse bile ordakinin Jim olmadığı bariz gibi. Hadi yüzü botoks olsun, bir insanın hal tavırları, mizahı ve ses tonu konuşma tarzı falan bu kadar çabuk değişmez, daha geçen seneye kadar hayattan bezmiş ve ödülleri törenleri umursamayan adam bugün ödül töreni yeeyyy kafasında mı takılıyor şimdi? (üstelik ortalığın bu kadar karışık olduğu bir dönemde) O Jim Carreyse bu normal bir durum değil.
Aynen öyle eğer o jimse bile beyni falan yıkandı mı artık ne oldu
Olabilir ya da belki de delirmiştir. En yüksek ihtimal o olmadığı ancak farklı bir ihtimal olsa bile ihtimallerin hiçbiri normal değil.
Bu komplo teorileri yine ortalığı yakmış 🔥😂 Jim Carrey ödül töreninde biraz değişik görünmüş olabilir ama adam yıllardır mimiklerini azaltıp daha sakin bir vibe’a geçti. Yaş alıyor sonuçta, 90’ların Enerjik Ace Ventura’sı değil artık. Her değişimi “klonladılar”a bağlamak fazla Netflix kafası bence 😅 Magazin seviyorum ama ayağımız yere bassın tatlım. Jim yaşıyor, sadece chill modda ✨
Cevap
3Cevap
Evet öldü yerinde klonu var. Buna eminimç
Heh evet işte beni anlayan birisi sonunda
Klon mu ne halt bilmiyorum ama işte o değil abi. Daha kendi filminin sözünü karıştıran Jim Carrey mi olur ya o da işte öyle bir söz değil.
bu Türkiyede yaşayan hiç kimsenin derdi ve gündemi olmamalı bizene
Ülkedeki gündemi biz taksak noluyor? Baştakilerin çokta şeyinde sanki
ben siyasi degil sosyolojik bir yorumda bulundum senin aklın kesmez
Hahahah aynen aynen senin aklın essin madem bay çok bilmiş
bir Türkün dini siyasi görüşü ne olursa olsun amerikadaki bir oyuncunun hayatıyla ne işi olur bu toplumsal sapmadan başka bir şey degil
O Amerika'daki oyuncu dediğin birçok insana göre belki de gelmiş geçmiş en iyi komedyen. Ayrıca bu sitede o kadar da ciddi bir soru sorulduğunu da doğru düzgün görmedim. Bir komplo teorisi üzerine soru sordum bu kadar
Öldü mü
Öldürüldü ve yerine başkası geçirildi gibi duruyor
Duymadım kim öldürsün.
Kim geçsin 😀ne bu devlet başkanı mı
Bu son zamanlarda biraz sallıyordu bu şey tayfaya işte
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?