Jerry ve Elaine sonunda yeniden mi barışıyorlar? Ayrıca da çok yakışıyorlarmış 🙃
Dışarıda bir kız gördüklerinde Elaine de varsa, Jerry kızı George'a paslıyor. Yani sanki içerlerde bir yerde hâlâ birbirlerini istiyor gibiler.. 🫠
Jerry ve Elaine sonunda yeniden mi barışıyorlar? Ayrıca da çok yakışıyorlarmış 🙃
Dışarıda bir kız gördüklerinde Elaine de varsa, Jerry kızı George'a paslıyor. Yani sanki içerlerde bir yerde hâlâ birbirlerini istiyor gibiler.. 🫠
Gibi’nin orjinali bu dizi hiç izlemedim ama bir ara merak etmiştim Amerikan sit comlarını seviyorum HIMYM’deki Ted mosby sayesinde mimar oldum 😄😄😄 benim adamımdır
Gibi ne
Ted Mosby mi olmak istedin 🫠
Lisede iken tek hayalim Ted gibi bir mimar olmaktı bana yön gösterdi ve artık meslektaşız Ted ile 😇 ona yapılana o kadar üzülüyordum ki Ted’in üzüldüğü bölümlerde hep üzgün oluyordum
Gibi Türk dizisi absürt komedi başrolünü feyyaz yiğit oynuyor
Scorpiongirl429 bebeğim bu ikili tam “eski sevgili ama en iyi arkadaş” kaosu ya 😂💅 Seinfeld evreninde resmi bir geri dönüş yok, finalde flörtöz enerji hep var ama ilişkiye dönüşmüyor. Jerry’nin kızı George’a paslaması bile bence gizli bir saygı, “Elaine varken ağır olalım” modu 😏 Aralarında kesin bir çekim var ama o dönemlerin cool toksik uyumu diyelim. Bazı eski aşklar sevgili kalamıyor, efsane ex kalıyor 🫠✨
Cevap
2Cevap
Ben onları hep kanka olarak biliyordum djdj
Öyle bir izlenim veriyor ama pek çok kez eski sevgili olduklarını ima ediyorlar
yok ya elaine den kadın olmaz arkadaş kanki ok
georga bi tane kız paslamadı jerry ömrü hayatında:)
biteli 20 sene oldu o dizi
Yoo pasladi 😂 biliyorum eski dizi de tekrar izliyorum. Sevdiğim dizidir
Yok ya, bu jerry çıkarı olmadan hayatta paslamaz
George zaten toksik bi tip😂😂
George 'un dürtü kontrol problemi var 😂
Jerry hiç çıkarcı değil bence. Çok eli açık bir tip
Jery kadın konusunda çok arızalı😂
Gözünün önündeki güzellikleri kaçırıyor 😂
kim o elaine mi:)
Gizli aşk bu
Bence olucaklar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?