Ailem dindar birisi ve aile yapımız uygun değil ama küçüklümden beri halen de geçmeyen bi hayalim var ne yapicam kendimi hep ünlü biri olarak görüyorum
3 ay
Ailem dindar birisi ve aile yapımız uygun değil ama küçüklümden beri halen de geçmeyen bi hayalim var ne yapicam kendimi hep ünlü biri olarak görüyorum
Cevap
3Cevap
Aileni tamamen silip istediğin şeye odaklanmalısın
Şu an böyle maddi gücüm yok bende şey diye düşündüm güzel bi bölüm okuyup oyunculuğu da hobi olarak üniversitede etkinliklere katılmayı düşündüm
Maddi durum yoksa gerçekten çok zor bir şey olabilir senin için ama bence ailen için de olsa istediğin şeyden asla vazgeçme çok da güzel bir meslek ben de çok seviyorum mesela ben de olmak isterdim o zaman ailenden gizli bir şekilde yapabilirsin unutmuş bir şey engel değil
Bende hayalim ve hep bunu istedim küçüklükten beri yani yetiştirilme tarzından mıdır bilmiyorum giyinişim falan olsun kendime de hep özen gösteririm yani kendimi hep bi ünlü gibi gördüm ve çok içinde kaldı bende diyorum üniversitede katiliyom böyle topluluklara
Şu an oyuncu olan insanlar çoğu senin gibiydi yani hiç kimse oyuncu olarak doğmadı çoğunun da ailesi kabul etmemiştir bak eminim ki seninle aynı durumda olan çok fazla ünlü var ama şu an hepsi istediği yerde yani vazgeçmediler
Haklisin devrim ozkani da ailesi desteklememiş bide sence üniversiteye gidersem olma olasılığım artar mı çünkü şu an aile evinde oldum için maddi birikimim de yok
Şu an listede mi okuyorsun
Hayır liseyi bitirdim üni sınavına hazirlaniyorum
Anladım o zaman üniversitede yapabilirsin en azından hem ailenle beraber olup hem de gizli bir şekilde okuyabilirsin bence bölümü öğrenmelerini gerek de yok
Ayna karşısında oyunculuk çalış sessiz sinema
Yapıyorum zaten yeteneğim ve güzelliğim var
Türbanlı rümeysa ve hayalleri harika ❤️
Türbanlı değilim MK ne alaka açık giyiniyorum yeterince
Aaa pardon ece
Tipe bak mq gelip beni eleştiriyor bide
Eleştiri nerde mk
Bu tiple bu özgüven kendi adını bile yazamayan bir insandan böyle yorumlar almak gerçekten çok komik
Ne dedimki bişey yok
Yorumunu silerek bu uygulamaya büyük bir katkıda bulunabilirsin
Yaw sg ben bişey demedim büyütmeyin
İşine git bi baltaya sap olamamissin insanları kiskaniyorsun bak arkadaşım aşağılık kompleksini kendine yükle
Olum niye kıskanayım g. zekali misin sen mk naparsan yap banane ben bişey demedim sana çattık mk kızına ya
Gereksiz yorumlarını kendine sakla MK oğlu
Hasssktr lan sana mı sorcam napcamı mk kızı
tesettürlü aktris ol
Tesettürlü değilim ben açığım baya açık giyiniyorum hatta
Konservatuar
İşte şu an ailem yollamaz bende üniversitede iyi bölüm kazanıp o zaman yapmayı düşündüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ünlü olmaya kafayı takman çok normal, sahne tozu bir kere kana karıştı mı çıkmıyor 😅✨ Şöyle yapabilirsin:
Ailene direkt “oyuncu olacağım” diye patlama, önce güzel bir üniversite hedefi koy, konservatuar / iletişim / tiyatro kulüpleri vs. üzerinden ilerle.
Bu süreçte YouTube, TikTok, Reels’ta mini skeçler çek, oyunculuk kurslarına bak, online atölyelere katıl. Ailen zamanla senden zarar gelmediğini, disiplinini görünce yumuşar. Hayalini saklama ama akıllıca strateji kur 😉🎭🌟