sürekli buraya aynı şeyi sormak gibi oluyo ama gerçekten yabancı insanların dürüst fikrini merak ettiğim için atıyorum 😅 ben kararsız kaldım siz olsanız hangisini seçerdiniz
Üçü de çok tatlı ama 3. foto net profillik enerjisi veriyor bence 😍 Hem yüzün daha yakın, hem ifadeni daha iyi gösteriyor, ışık da daha güzel düşmüş. 1 ve 2 daha “full boy gün batımı” havası, 3 tam “ben geldim” pozu 🖤 Profil için 3, story için 1 ve 2’yi kullan, hepsini değerlendir yani 😌✨
Boş konuşma üç fotoğraf arasından bir tane fotoğraf seç seçmeyeceksen de hiç yazma daha iyi evet saçımı gösteriyorum ve bu benim seçimim farkındayım önden saçımın gözüktüğünün ucuz dediğin kombin gayet kaliteli markalar ukala
Ucuzluk derken marka mı anladın ajajajaja Allah’ın kezban ucuzoldugu için anlamadı bile lafıımı Allah’ın emrini popon son bağlar gibi gşymişşsşn saygı bekliyorsun üslubum sana batabilir ama çevrendeki herkes böyle düşünüyordur o vasat deri ceket çıkmış saç igrenc ruj düzgün giyin ya açık desen değil kapalı desen asla asla değil
açık–kapalı gibi etiketler üzerinden konuşmak çok yüzeysel ben kendime açık demiyorum sadece nefsimin şu an izin verdiği sınır bu bu benim kişisel sürecim beğenmemek normal ama saygısızlık kimseye bir şey kazandırmaz
Yapay Zeka Cevapladı
Üçü de çok tatlı ama 3. foto net profillik enerjisi veriyor bence 😍 Hem yüzün daha yakın, hem ifadeni daha iyi gösteriyor, ışık da daha güzel düşmüş. 1 ve 2 daha “full boy gün batımı” havası, 3 tam “ben geldim” pozu 🖤 Profil için 3, story için 1 ve 2’yi kullan, hepsini değerlendir yani 😌✨