Ben zekama güveniyorum. Peki siz neyinize güveniyorsunuz?

Ben zekama güveniyorum. Peki siz neyinize güveniyorsunuz?
Hadise o kadar parasına güveniyor ki maşallah İlgi görebilmek için açmadığı yer kalmadı.
Lüks Lokanta Sofralarında Sunum yaparcasına bedenini sergilemesi Parasına borçludur.
İşte O Parasına ve sonra Bedenine güveniyor. Özgüvenide burada geliyor. Yarın bir gün O çok güvendiği Parası ya da Bedenini kaybettiğinde ya da bırakın parasını Sunum yaptığı Bedenini kaybettiğinde Parası onu kurtaracak mı.
Bunun gibiler Elamin içine bile çıkamaz, kahrından ölürler. Tek tutundukları Para, Şöhret ve Kibirleridir.
Hayatta en çok neye güvenirsen işte o ilk önce gider. Bu asla değişmez.
Biz Erkekler Parayı dert etmeyiz dâhi umurumuzda olmaz. O kadar zevk düşkünü değiliz.
Bir Erkeğim Hayata bakışı ile bir Kadının hayata bakış açısı aynı değildir. Bunun için Erkek ve Kadının giysi dolabına bakmanız yeterlidir.
Bir Erkek hayatın bütün zorluklarına KATLANABİLİR. Asker olur Vatanı için yok pahasına canını vermekten kaçınmaz. Arkadaşı için dünyayı yakar. En ağır ve pis işlerde çalışır ama asla gocunmaz.
Misal olsun; Sabahın köründe kalkıp işe gider soğıkta it gibi titrer ailesine bakar. Ama asla ne için, kimin için böyle çalışıyorum demez.
Erkeler düz düşünür. Çalışayım Aile bakayım der. Ama soruda ki kinayeye istinaden böyle Kadınlar da çalışayım Kocama muhtaç olmayayım derdindeler.
İşte herkesin derdi farklı. İşte böyle Nakör Kadınlarda çoğaldı.
Erkekler Parasına güvenmez. Paraya tapanlar da asla işi olmaz. Para avcılığı yapan, koşan Erkekler de bu Kadınlara müstehaktır.
Misal verelim sabah sabah. Bir meyveyi dalında durursa tazeliğini korur Ve olgunlaşır. Alır onu kabuklarını soyatsan ve bekletirsen bir zaman sonra sinekler o kokuya ilgi duyup üzerine üşüşürler ve bir müddet sonra çürümeye başlar.
İşte Kadınlarda böyle kime kendinize gösterirseniz yani kime SUNUM YAPARSANIZ Ona müstehaktır olursunuz.
Bizim o Tabaktaki sunumlara ihtiyacımız yok. Zaten herkes layığını bulur. Karakter meselesi bu. Para meselesi değil...
Burada bazı Hanımefendileri Tenzih ederim.
Vesselâm...
Insan olmak sucu suclarin en guzeli en ozeli en kiymetlisi olmali ve insan yasami boyunca bu sucu islemeli diyordu bir sozunde Ruhi Su usta
Fransiz Yazar Voltren Insan dunyada yapamadigi tum iyiliklerden sorumludur demisti
Rahmetli Vali Recep Yazicioglu
Gidemedigin yer dokunamadigin insan senin degildir demisti
Rahmetli Tayfun Talipoglu Bu ulkede ulasmak icin insana gerek yok cok zaman ya da paraya yurekler acik is yola cikmakta siarinin yasan bir ozetiyim
68. kusaginin Onder ismi Deniz Gezmis in son mektubunda dedigi gibi
Insanlar dogar buyur yasar ve olurler onemli olan cok yasamak degil
Yasadigi sure zarfinda iyi ve guzel seyler yapmaktir
As olan kalplere yureklere dokunmaktir
Ben bunu yapmaya calisiyorum
Para pul san sohret mevki makam unvan ego kibir gibi hirslari olmayan
Kabugundan cikip kabuguna ihanet etmeyen bir insanim
Vicdan
Merhamet
Insanligima guveniyorum
Şairane ve çok klas bir yanıt. Sitede sizlerin varlığı bile çok güzel
Maddiyat bugün olur, yarın olmayabilir. Güzellik de bugün olabilir, yarın olmayabilir. Bu taraftan bakarsan bir çok şey için bunu söyleyebilirsin. Bu nedenle de ben kendime güvenirim. Çünkü bugün varım, yarın olmadığımda zaten bu sorunun bir anlamı da kalmayacak 🙃
Merhametime güveniyorum asla kötü birine dönüşmeme izin vermez.
Süper bir yanıt daha
Zekaya güvenmen süper, olgunluk işte bu 😎✨ Ben en çok iletişim becerime ve sezgilerime güveniyorum diycem. İnsan okuma radarım fena çalışıyor 🙈 Bir de kriz anında sakin kalma konusunda iyiyim, panikleyenleri toparlayan kişi oluyorum genelde 😂 Hadise’nin sorusu da tam magazinlik zaten, ama sadece maddi güce güvenen erkek de insanı yorar 🥲
Cevap
57Cevap
Karakterime güveniyorum. bazıları gibi bedenime veya g*tüme güvenmiyorum çok şükür.
günümüzde erkekler parasına, kadınlar ise güzelliğine güveniyor..
o yüzden bakin etrafiniza, kadınlar kuaför salonlarından estetik merkezlerinden çıkmıyor.. dahasi 20 yaşlarindaki kızlar bile botokslu, estetikli.. sırf kendilerine güven kazandırmak için...
erkekler ise tersine çirkin göbekli ya da yaşlı bile olsa cüzdanı kabarıksa en havalı kadını bile yürüyor...
Havalı kadın görünce ben🔥🔥
Ben daha çok duruşuma güvenirim. Sakin kalabilmeye, fevri davranmamaya, kolay etkilenmemeye. Her ortamda aynı kalabilmek, birine göre şekil değiştirmemek bana daha değerli geliyor. Zeka önemli ama karakter daha kalıcı. O yüzden en çok kendim olabilme hâlime güvenirim.
Maddi gücü yönetebilen aklıma, kan revan savaşlardan çıkmamı sağlayan zekama, zorlukların üstesinden gelirken eğilmeyen karakterime, azmime, hırsıma ve geride kalan geçmişime bakınca yüz tane Hadise soru sorsa boş bana.
Parasını ödeyip bizi eğlendirmesini beklediğimiz kadının soracağı sorular değil bunlar.
maalesef Bu devirde her şey para dünyanın en zeki insanı ol ama kimse seni sallamaz ama bir bak bakim ilk okul mezunu cahil kültürsüz insanların sırf parası var diye altında manken gibi kadınlar biri gidip biri geliyor sırf parası var diye cahilliğini dinliyorlar ama kimse parası olmayan zeki insanı dinlemez yani istediğin kadar zekan olsın istediğin kadar zekana güven ama paran yoksa etkisiz eleman oluyon
Maddiyat Her şey degil bunu tam olarak idrak ettiğinde hayata 10 0 devam etmiş oluyorsun ayrıca kendi paranı kazanmak kimseye medet ummamak da senin kendine olan saygını temsil eder.
Herkes hadise gibi bir kadın beklemiyor. Sizde 10 ameliyat geçirseniz sizde hadise olursunuz. O vakit paraya gerek kalmaz
Olmak istemem. Ün ve şöhret herkesin kaldıracağı şeyler değil
Bence hadise de kaldıramamış Baksana sevgi saygı kibarlık adamlık istememiş varsa yoksa para demiş
kimisi zekasına güvenir kimisi parasına kimiside emsalsiz olduğunu düşündüğü 250 gramına. erkekler için durum biraz farklı"money talks"
Para yoksa erkekte diye soruyor zaten
Maddiyat ile her şey olsaydı, her şey para demek değil bunu öğrenememiş demek ki. Bedenim sağlıklı çok şükür bedenime güveniyorum.
Ben de hadise gibilerine soruyorum. Sizler neyinize güveniyorsunuz? Para, şöhret her şey geçici. Hadise dün lolitaydı bugün milf oldu. İnsan bi kalp krizine muhtaçken bu alemi çokta şeetmemek lazım. Ben hiçbir şeyime güvenmiyorum.
Kişiliğim ve karakterime güveniyorum. Bulunmaz hint kumaşı değilim tabi ama bu devirde kendim gibi birine pek rastlamadım.
İki cevabım olucak.
1. Kanaatkar oluşuma
2. Ayaklarım halen yere basıyor, ee götümde var. Demek ki savaşmaya devam. ;)
Adam çıksa deseki yapragim var ona güveniyorum ne diyecek hadise
Önce aklıma sonra cesaretim bilgim ve potansiyelime
Bu ünlülerin lafları beni alakadar etmiyor herkese tepeden bakan zihniyete kulak asmayın
Ya bunlar da aşk demek para demek o kadar düşükler işte
Hadise’den ne talep etmişler de bunu sormuş acaba? Pazarlık ediyor gibi görünüyor.
“Adamlığım yeter, sen neyine güveniyorsun peki hadise?” derim.
Hadise g.. ötüne güveniyor olmalı. Zekası da yok
Kendime güveniyorum. Zekam kimseye eyvallahimin olmayışı
Zeka, özgüven ve tavır.. Bi de bunları kullanacak akıl... Yeter de artar.
Erkekleri paramatik olarak gören kadınların hepsi bu şekildedir
Hadise benim gözümde sanatçı bile değil, o bu şöhreti vücuduyla kazanan biri
Kendime guveniyorum ama senin gibiler için önemli değil onu da biliyoruz kişilik meselesi..!
Bomboş bir insanım güven duyulacak herhangi bir özelliğim yok
Malum cevabı verirse ne diyecek 😅😂
Malum cevap nedir
Ceketi olsun yeter hadisecim
Ne ceketi
Yok artık, kafamı karıştırma.
Sen erkek misin
Hak verdiğim bir sorudur..
hadise tr nin en güzel kadını
Ben hadiseye güveniyorum
Kendime inanıyorum ve başardım her zaman
Hadiseye iletebileceksen malafatıma güveniyorum, senin de aklında bulunsun.
Ticari zekama, fiziğime, hırsıma
Zekam ile özgüvenime.
Ne lazımdı? Özgüven tam hahahah
Bendd zekama guvenirim
Knk sen erkek misin
Karşımdaki nin silahsız olsuğuna
Kendime hiçbir konuda güvenim yok
Maddiyat işe yarasa Hadise bir şeye benzerdi 🤣
Hadiseye cevap vereyim, süper gücüme...
Götüme
Bu cevaba güldüm affedersin eig seçerim bunu
Ama öleli djdjdj, Saka kuşu bir işe başlamadan önce arkasına dönüp bakarmış ben bu işi yapabilir miyim hele diye dkdke
Bol squat önemli
Sevgilimin bana olan askina
Yakışıklıyım
Hiçbir şey
Güvenilecek hiçbir şey yokk
Kimseye kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok.🫠
Ben de zekama
Seni doyuracak maddi güce sahibimdir
Doğru demiş djdj
Pörsüdü hala neyin derdinde
Karakter
Soyleyemem