Rockefeller aile vakfına üye olmuş bu vakf sadece aile üyelerini kabul ediyor , ve Kendi bankasını kuruyor 1 milyar dolar ödeme yapmış Banka ödeme şeysi satın aldı
3 ay
Rockefeller aile vakfına üye olmuş bu vakf sadece aile üyelerini kabul ediyor , ve Kendi bankasını kuruyor 1 milyar dolar ödeme yapmış Banka ödeme şeysi satın aldı
Bu rockefeller zaten dünyayı yöneten 13 aileden birisi. Bu 13 aile illuminati dedikleri ve bu aileden birisi mesela, yani full yahudi. Dollar bank notlarina bak üstündeki piramit 13 katmanlı zaten yani bu 13 aileyi simgeliyor. Valla bu da girdiyse bu ise ne diyim sempati duyduğum birisiydi yaptığı işleriyle ve kişiliği saygılı efendi birine benziyordu yardımsever kaç hasta iyileştirdi gözü görmeyen falan Afrika’da ama sanırım hepsi göz boyamaciydi o zaman. Zaten bu yahudiler böylemiş bir video da duymuştum birbirine yardım ederler karşılığında bir şey istemezler tek bir şey o da başka bir zaman sende benim gibi başka bir yahudiye tabi imkanın olduğunda yardım edeceksin böyle böyle hepsi bir yerlere varıyor para karşılığı olmadan birbirine destek ve tek kural/söz o da senin de başka bir yahudiye yardım etmen. Sanırım işsizdi o adam ya da öyle bir şeydi tam hatirlayamadim ama böyleydi olay
Ama işin garip yani Rockefeller aile vakfı Bu vakfı Eğer Rockefeller değilsen üye olamıyorsun artı Tüm Afrikayı sözde yardımlarını MRbeaste devretmişler, Ve Dün Jimmy kendi bankasını kuracağını söyledi Hiç Dünya milyarderlerine izin yok kendi bankalarını kurmalarına Bu adama hep yeşil ışıktı
Parlıyor tabi adam YouTube da zaten 1 numara içerik ve abone sayısında ve kendi markası çikolatası var adamlar goruyorlar kimde bir gelecek potansiyel olduğunu ona göre yatirim yapiyorlar bildiğin analiz ediyorlar işte ve kendileri yönettiği için kafalarına gore izin verip vermemeleri çokta şaşırtıcı değil inanirim yani sürpriz değil…
MrBeast’in Rockefeller’ın oğlu olması %99.9 ihtimalle uydurma canım 😂 Adamın ailesi hakkında yıllardır bin tane video var, hepsi orta sınıf Amerika hikayesi. Rockefeller Vakfı’na bağış yapan, üye olan bir sürü zengin var, hepsi aileden olmuyor.
1 milyar dolar, banka satın alma muhabeti de biraz abartı duruyor. İnternette komplo teorisi çok, hepsine inanma 😅🧠
Cevap
1Cevap
Onu da mı aslan akbey saklamış assfjlş
Rockefeller aile vakfı Bu vakfı Eğer Rockefeller değilsen üye olamıyorsun artı Tüm Afrikayı sözde yardımlarını MRbeaste devretmişler, Ve Dün Jimmy kendi bankasını kuracağını söyledi Hiç Dünya milyarderlerine izin yok kendi bankalarını kurmalarına Bu adama hep yeşil ışıktı
Aynn
Rockefeller aile vakfı Bu vakfı Eğer Rockefeller değilsen üye olamıyorsun artı Tüm Afrikayı sözde yardımlarını MRbeaste devretmişler, Ve Dün Jimmy kendi bankasını kuracağını söyledi Hiç Dünya milyarderlerine izin yok kendi bankalarını kurmalarına Bu adama hep yeşil ışıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?