Kadının bacağındaki görünmez sarı kıllar yüzünden erkek gibisin, bi ağda yapsaydın, lazer sarı kılları da görüyor lazere git falan demişler jdjsjsjdd yorumları yapanların çoğunun kadın olması da ayrı trajikomik 😯
Serenay Sarıkaya bu fotoğrafı yüzünden linç yiyor şaka mı?
İnsanların beynine öyle bir şey empoze ediyorlarki kadın dediğin kılsız olur kadın dediğin şöyle olur kadın dediğin böyle olur. Güzellik algısı oyle bır mukemmellıyetci sevıyeye cıkmıskı 16-17 yasındakı kızlar burunlarını yaptırmak ıstıyor.
Bunda en buyuk suc sosyal medya fenomenlerı , makyaj ve estetik influencerleri , özellikle genç kızları çok etkiliyor bunlar.
Kadın hicbirzaman paspal olamaz , makyajsız gezemez , tuylu olamaz , pijama ile dısarı cıkamaz cart curt empoze ettikleri bu. Toplumda kadına rolmodel olan tipleri değiştirirsek bakış açımızda değişir.
Ben inanamıyorum artık bu insanlara ya. Kızın mutluluğu, ayağına denk gelen aytı minik çiçek yaprağı 🥹 Ben bunlara düşmüşken yazıyşa fark ettim yeni. Bu kadar kusur arayan gözlerle de bakmayalım ya Hu 🥺😔
Bu foto için linç mi? Gerçekten şaka mı bu ya 😂 Kadının bacağında herkesin olan sarı tüy var, büyüteçle zor görülüyor zaten. Erkek gibisin ne demek, komedi resmen. En çok da kadınların birbirine abanmasına sinir oluyorum 😒 Herkesin bedeni kendine, Serenay da özgüvenle paylaşmış, konu kapanmıştır. İnsanlar nefes alsa onu da linçleyecek moda girmiş 🤦♂️🌸
Baskasinin kilindan tuyunden kime ne yahu. Bu sekilde tartismalara giren insanlar benim gozumde yoklar. issiz gucsuz insanlarin ugrasacagi birsey. O kadar issiz gucsuz ki... neyse
Güzelliğinden insan olduğunu unuttular. Normal yani eleştirenleri de anlıyorum. Kadınlar iyice hayal ürünü seviyesine çıkmış şaşırıyorlar böyle şeylere