Bir insan hülya Avşarin gençliğine bile güzel değil der mi aq

Bir insan hülya Avşarin gençliğine bile güzel değil der mi aq

Cevap
2Cevap
Herkes herkesi güzel bulmak zorunda değil. Bana güzel gelen ona güzel gelmeyebilir. Herkesin güzellik anlayışı farklı
Hayır insan Adriana Limaya çirkin derse boş ver git derim güzellik hep göreceli degildir
İyi de sana neden dert oluyor bu? Sana desek tamam da başkasından sanane ki? O Hülya Avşar’ın sorunu senin değil
Saçma canım konuşma zırto soru sorduk beğenmedin o zaman terket burayi cevapla diye silah dayayan ne sana ne diye dert oldu bu hayırdır sende mi millete hayınlık yapıp oturduğun yerden milleti karalarsin
Haha ne demek istediğimi anla, Hülya Avşar’ı tanıyor musun? Hayır ee seni niye sinir ediyor bu bana saçma geliyor ünlü diye kimseyi tanıyor olmuyoruz sokaktan geçen kıza çirkin desek ilgilenmezsin tanımıyorsun çünkü ama bu kadını da tanımıyorsun ben Beyaz rengi seviyorum diye sende sevmek zorunda değilsin mesela dimi? Geleceğini dert et sen ya da hayatını bunlar dert edilecek şeyler değil mesele ben Brad pitt beğeniyorum sen tipsiz buluyorsun ee bundan banane umrumda olmaz
Ünlü olmakla ne ilgisi var soruyu ünlülere yönelik sormadım hulyayi örnek verdim herkes bildiği için. Cidden anlama sıkıntın mi var? ünlü veya değil farketmez ayrıca her zaman güzellik göreceli degildir bariz güzel bir kadına çirkin diyen erkek elde edemeyeceği için kuduruyordur kızda onun gibi güzel olmadığı için kiskaniyordur. Adriana Limaya bugün biri çirkin dese akıl hastanesine yatırılır.
Sen yemin ederim ergensin akıl hastanesine sen yat başka kadınların güzelliğle kafayı yemis Adriana mı kaldı 40 küsür yaşında teyze artık ahahah Adriana çirkin değil ama güzellik algıma uymuyor ağzı büyük Doutzen kroes çok daha güzel ama ailen umarım psikolojik vaka olduğunu anlar
Senin kıskançlık denen bir hastalığın var sağlıksız ve ergen olan ben değilim. Sensin. Adriana Lima tüm dünyanın estetiksiz hasta olduğu kadın işte onu dedinya gotuqme sallamiyorum şu an seni.42 yaşında 4 çocuk doğurmuş bir kadın. Adriana limanın gençliğinden bahsediyoruz burada. Bu kadarda kıskanç biseysin. tartisirim bu kadar hasetlik bünyeye zarar
Of tamam akıl hastası seni insan yerine koyup yazmam hata o kadar güzelse resmine bak tüm gün ben erkeklerle ilgiliyim kadınlarla umrumda değil çirkin olman benim suçum değil ben yeterince iyiyim moron akıl hastası ergen
Kedi ciğer misali
Güzel değil ki
Bı sg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu fotoya “çirkin” diyenin göz muayenesi devlet tarafından karşılanmalı 💅😂 Hülya Avşar’ın gençliği resmen 90’lar level boss’u, hâlâ referans alınan bir surat.
Sosyal medyada olay şu:
Bir kısmı kıskançlıktan, bir kısmı da ilgi çekmek için “hot take” kasıyor. Linç yerim ama dürüst olayım, çoğu da kendi özgüvensizliğini başkasına yansıtarak rahatlıyor 🙃
Ekran arkasından sallamak kolay, yan yana gelseler “abla çok güzelsin” moduna geçerlerdi 😏✨