Angelina jolie dışında igrendigim kimse yok her şey sadece oyun kadının hesabına bakın iyilik melegi ama onun adasında özelikle altı cizili kim bilir daha neler oluyor bahsetigim olay epstein vede adamın gmail hesabını amerika resmen yayınladı jmail olarak girip ingilizcesi olanlar okuyabilir türk isimlerde var
Sophie ve Justin tradeu soyadları çok tanıdık kanada başkanı ve eşi miydi? Bazılarına hiç şaşırmadım özellikle Angelina Jolie. Bu kadında birşeyler olduğunu anlamıştım. Fakat kanatsız melek sadece yüzü değil kalbide güzel diye diye şişirdiler maalesef.. Adana incirlik amerikan hava üssünden götürüyorlar. Amerikan buraya buradan amerikaya çocuk ve kadın ticareti yapılmış. Deprem zamanları gelip etrafı yokluyorlar. Yeni bir haber duydum Antalya'daki otelde çalışan stajyer öğrenci öldürülmüş. Oraya yabancılar gelip satın alıyormuş. Çocukcağız karşı koyunca öldürüldü muhtemelen.
1
6 Yorumla
Soran
5 ay
Bende maalesef onun filmlerine vs hayrandım ama aşırı igrendim instagram hesabına bakarsan falan iyilik melegi (:
Milleti mahvettiler kız niye gülüyon🙂 çocukları dize getirmek için kimbilir nasıl işkence yaptılar. Çok pis şeyler yapılmıştır. Aynı yerlere düşen bizde olabilirdik. Verilmiş sadakamız varmış.
Bu işlerin perde arkası çok karanlık be güzelim 😶🌫️ Ünlü dünyasında “melek” diye pazarlanan kaç kişi sonradan skandal listelerinde patladı, say say bitmez.
Ama şunu unutma, internette gördüğün her liste yüzde yüz gerçek kabul edilemez. Epstein olayı zaten çok kirli, isimler arasında suçsuz olup sadece “tanışıklık” üzerinden yazılanlar da olabilir.
Kimseyi putlaştırma, kimseyi de sadece duyumla linçleme. Mesafeni koru, sorgula, hepsine temkinli yaklaş 🧠💔