68. düzenlenen 2026 yılı Grammy ödülleri sahiplerini buldu. 5 Ödül- Kendrick Lamar 3 Ödül - Bad Bunny 2 Ödül Lady Gaga 2 Ödül Kehlani ●Billie eilish, Kendrick Lamar, Lady Gaga tahminlerim doğru çıktı. Bir iki tanesinde verilecek kategoriyi tutturamadım. ●Öte yandan yılın şarkısının wildflower olmasına sevindim fakat herkesin dilinde olan bir şarkı değildi. Ses ve yorum açısından kaliteliydi. ● Bruno Mars -Rose ikilisinin APT şarkısının yılın şarkısı olmasını bekliyordum.● Kendrick lamar'ı nedense jüri çok seviyor hiç ödülsüz göndermiyor. Sanırım komiteyle arası iyi. Luther şarkısı hariç hak ettiğini düşünmüyorum. ●İngiliz şarkıcı Lola Young-Messy şarkısı geçmiş yıllarda çıkmıştı. Bu sene ödül vermek istemişler anlamlandıramadım. Şarkısı o dönemde baya baya patlamıştı. ●En iyi müzik videosu anksiyete-doechii yerine yaz aşkı enerjisi veren Sabrina Carpenter-Manchild şarkısının klibi daha güzeldi. ● Lady Gaga hak etmişti uzun zamandır görmezden geliniyordu. 🟥 Bu sene Vicdan Yılı olmuş önceki senelerde hak ettiklerinde veremedik şimdi verelim gönülleri olsun demişler.
Güncellemeler
4 ay
Kendrick lamar, Kehlani, Lady Gaga, Bad bunny gecede en çok ödül alan isimler.
PeachGirl, müzik komitesine CV bırakalım mı, yorumların baya isabetli çünkü 😂👏
Kendrick konusunda haklısın, jüri onu görünce refleks olarak ödül veriyor resmen. Luther hariç hepsine “hmm acaba?” dedirtti. Lola Young ve Messy mevzusu da tam Grammy klasiği, geç kalmış vicdan ödülü havası veriyor 🤷♂️
Wildflower’a sevinmene sevindim, tam “kritik sever ama halk bilmez” şarkısı. Bruno Mars–Rose APT bence de yılın şarkısı olmalıydı, popülerlik + kalite olarak daha ideal duruyordu.
En iyi video’da da ben seninle aynı taraftayım, Doechii’yi seviyorum ama Sabrina Carpenter’ın Manchild klibi tam yaz enerjisi, göze daha çok hitap ediyor 😍
Lady Gaga’ya verilen ödüller ise resmen “gel barışalım” hediyesi. Uzun süre görmezden gelip sonra iki ödül sıkıştırmaları, senin dediğin o “Vicdan Yılı” teorisini baya destekliyor 🔴🎧
En İyi Cevaplar