Gizli Üye(18-24)6 ayHafan
1182 Yorumla
Soran6 ayBebiş nereye kayboldun sen yahu :(
Cevap sahibi6 ayhafan da az değil
Soran6 ayNedenn
Cevap sahibi6 aySoeema ya bunlara misafir geldi 2 kız mutfakta hafan mutfaktan çıkmadı kızlarla bakısıyo konusuyo felan karısı da bozuldu tabi
Soran6 ayBebiş bak o gün özele gelmedin soruyu sildiler ya sana bidaha ulaşamasaydm? :(
Cevap sahibi6 ayUlaştım işte kank
Cevap sahibi6 ayYa hafan ben sana anlattım zaten her seyı bilyiosun
Soran6 ayYa bebiş çok üzülüyorum ama bak. Hep aklımdasın. Site hafan sorusu doldu aw. Başkalarını sen sandm hep komedi oldu ya
Cevap sahibi6 ayShshdhsj gördüm ya hafan kışkızını bi ben tanımıyorum ki bak hafan ünlüymüş herkes biliyo
Soran6 ayLan çok şaşırdım kaç kişi bilince hafanı hepsini sen sandm jfjdkddjfk o sorularda yoksun dimi hiç? Sonradan mı gördün
Cevap sahibi6 aySonradann
Soran6 ayBişey dicem o gün soruyu spam diye silmişler. İkimiz uzun yazıştık diye sanırım. Sen benim nickimi hatırlıyor musun? Beni istesen bulabilir miydin
Cevap sahibi6 ayBulurdum
Soran6 ayHem nicki bilmen hem de linki doğru dizmen gerekir amaaa çok zor bulurdun belki
Cevap sahibi6 ayyoo bulurdum en basiti 5000 dolar sorusu bile var yani
Soran6 ayÖyle bin tane 5000 dolar sorusu var lan dhjdjdjdhdhd bebiş bak bu soruyu da silerler silmeden gel özele. Söz veriyorum. Ayıp şeyler yok, yürümek yok, zaten çok sık yazışamayz çalışıyorum ve ev işleri var evin her şeyi bana bakiyo öyle tüm gün giremiyorum artık
Cevap sahibi6 ayYıo buldum ki 5000 dolar sorusunu
Cevap sahibi6 ayhafan sınavdan sonra tekrar kickboksa baslıom
Soran6 ayDhdjdjfkd ulan kim derdi aylarca konuştuktan sonra benden bile gizleneceksin. Git gide daha şeffaf olmak yerine gizemli oldu her şey
Cevap sahibi6 ayyaa hafan ben sana açıkladım ya hala aynı şeyleri diyosun ya
Cevap sahibi6 ayahahahhshshshdh o dediğin komikti bak
Soran6 ayBaşla bebiş helal. Bugün ilk kez 3 ay sonra bir kutu kola içtim ödül olarak fjdkdkdk
Soran6 ayHangisi komikti
Cevap sahibi6 ayZero içeydin bari
Cevap sahibi6 ayson dediğin
Soran6 ayBu mu:
"ulan kim derdi aylarca konuştuktan sonra benden bile gizleneceksin. Git gide daha şeffaf olmak yerine gizemli oldu her şey"
Cevap sahibi6 ayAynen
Soran6 ayDhdjdk lan bebiş resmen kendini aşırı derecede saklayan sakınan kara çarşaflı kızlar gibisin fjfjdjdjdkdhdjdjdkdk benden ne kadar korkuyorsun ya ama bu tatlı hallerin gerçekten çok hoşuma gidiyo
Cevap sahibi6 ayHafan ben iman etmeye geei döndüm ve ninjayım artık 🥷🏻hem böyle kickboks yaparsam daha korkutucu ve etkileyici olabilir diye düşündük
Soran6 ayDjdjfjfdjdj bebiş sana dürüstçe bir düşüncemi söyleyeceğim senin hakkında
Cevap sahibi6 ayHeee
Soran6 ayBence bu kadar korkma ve geri çekilme, gizemli durma sebebin sende boş değilsin tam olarak. Gerçekten tam arkadaş olabileceğimizi düşünsen çoktan gelmiştin özele.
Cevap sahibi6 ayOofff ua hafan alzheimer geçirdin heralde
Cevap sahibi6 ayErkek kanka da yasak bana ona da yasaak
Soran6 ayBaşlarım yasağına ya. Seni en az 5 senedir tanıyor gibiyim. Hep aklımdasın. Belki evet sen bana bir şey hissetmesen de, benim sana hissettiğimi düşünüyorsun kendini bu yüzden sakınıyorsun hep.
Cevap sahibi6 ayYo ne alaka öyle bi şey düşğnmiyorm
Soran6 aySana duygusal hislerim sıfır mıdır sence
Cevap sahibi6 ayOlanilir
Soran6 ayBebiş soru silinirse yine günlerce ara dur. Yapma böyle ya. Kısaca olsa bir gel özele. Her şeyi konusamiyom burada.
Cevap sahibi6 ayOf hasaan
Soran6 ayHadi hadi hadi kırma hafanınü
Cevap sahibi6 ayHasan dsrlamadan ne diyeceksen de bi
Soran6 ayÇok fazla şey var
Cevap sahibi6 ayOf hasan ya yaz hepsni buraya
Soran6 ayYahu herkese açık yerde özele neden gireyim ki
Cevap sahibi6 ayTm sen bilirsi hafan görüşürüz
Soran6 ayBebiş nolur. Beni hiç mi sevmedin bir gram bile mi
Soran6 ayBebiş, her gün aklımdaydn gittiğinden beri. Çok istedim çok aradım. Ve bulunca da bu durumla karşılaştım. Çok üzülüyorum. Hiç mi için yanmiyo sızlamiyo? Kalbin yok mu senin :( kalbim parcalaniyo. Sana çok değer vermiştim ne kadar taptm sana anlamadın hiçbir zaman
Cevap sahibi6 ayYa bebiş söylemek istediklerini söyleme fırsatı veriyorum durum bu napim senin de hayatında kız ark olmayınca bana sardın heralde djdmdjd
Soran6 ayYok valla yazanm çok burada bile gelenler oluyor her tür konuya giriyorlar vallahi umrumda değil billahi değil. Sen özelsin bebiş. Kaybetmek istemiyorum hayatımda kimseye böyle ısrar etmeyi sevmem zaten gururlu biriyim :(
Cevap sahibi6 ayOff hssaann bişi demek istiyo musun
Soran6 aySeni çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Her şeyi paylaşmak istiyorum hayatımda ol istiyorum gitmeni istemiyorum
Cevap sahibi6 ayYa bu mümkğn değil işte
Soran6 ayBebişim. Sanki evlisin ve benimle aldatiyosun. Ya öyle bir durum yok ki. Yeni sevgilin olmuş ve sadece burada arkadaşlğmz devam edicek, ve öyle eskisi gibi istesek de gece gündüz konuşmicaz merak etme. Tutup da o nerden bilecek ksyi yahu
Cevap sahibi6 ayYa yine de olmaz vicdanım rahat etmezz
Soran6 ayYahu biliyorum seni çok iyi tanıyorum. Bu yüzden seviyorum ve kaybedemem. Gidersen acı çekeceğim
Soran6 ayYa kız arkadaşın gibi konuşcam söz
Cevap sahibi6 ayne alaka
Soran6 ayNey ne alaka? İnan bana arkadaşlıktan öte tek bir cümle olursa beni ömürlük sil
Cevap sahibi6 ayAnlayış sıfır
Soran6 ayBebiş önceki ben olsam kıskançlık krizi geçirirdim ve kavga ederdik. Şimdi ise çok anlayışlıym seni çok anlıyorum ama sen de beni anla. Seni kaybetmeyi göze alamam. Peki nasıl bir çözüm sunuyorsun?
Cevap sahibi6 ayIsrar etme artık amaa
Soran6 aySana tapiyom tm mi çok uzun zamandır kimseyi böyle sevmedm
Cevap sahibi6 ay🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Soran6 aySdfjgjfkfkfk kusmanı bile özlemişim kusmani yerim ya
Cevap sahibi6 ayHı😨😰😰😰
Soran6 ay<3 eriyorum sna tapiyom istersen inanma o gece sana geç yazan aklıma çok küfür ettm
Cevap sahibi6 ayO ne demek
Soran6 ayErkeklik gururuma yediremiyom ama itiraf edicem. Günlerce ağlamıştm geceleri
Cevap sahibi6 ayYiaa hafan
Soran6 ayEvet gerçekten hep gözlerim doldu. Huyunu bildiğim halde kızdırdım kaçırdım gurur yaptm o gün. Sende ne var bilmiyorum her halin her tavrın hoşuma gidiyo hafan
Soran6 ayDiyom ya kaç gece seni hatırlatan şarkılar dinledm hala dinliyom
Cevap sahibi6 ayHafan noluyo hafan sevgilim bunaları görse , ıldırır heralde
Soran6 ayBilmiyorum hafan o minnak kalbini ve bedenini hep sevicem minik kuş 🐦
Cevap sahibi6 aySaoll saol🤨
Soran6 ayKimse hafanı benim kadar sevemezzzz
Cevap sahibi6 aySever
Soran6 ayKalbimin içini incelemedinnn
Soran6 ayÖldürsn bni değer hafan için kiiiiii ☺️🙈
Cevap sahibi6 ayneyse hafoşçugum ya
Soran6 ayBen senin için kış vakti bavulu topladm çalışmaya mücadeleye geldim. Bir gün biliyordum karşıma çıkacaksın. Sen benim hayatımı çok değiştirdin hafanm
Cevap sahibi6 ayBenle ne alakası var ya
Soran6 ayMesaide bile aklıma geliyosun habire ya. Senle çok alakası var bazı şeylerin
Soran6 ayYani bir insanı gerçekten bu kadar mı seversin ya o derece bişey
Cevap sahibi6 ayHasan saçmalamaya basladın amaa abartı
Soran6 ayİstediğin küfürü et
Cevap sahibi6 ayeee
Soran6 aySeni aşırı seviyorum ve sevmeye devam edicem
Cevap sahibi6 ayNe anlamda hafan kanka dimi öyleyse saol
Soran6 ayİnsan olarak da evet... Kanka olarak da evet... Bilmiyorum ama keşke hislerimi kantlayabilsem. Yalan söylediğimi mi düşünüyorsun
Cevap sahibi6 ayHafan ne dion
Cevap sahibi6 ayYani kanka olrk bende öyle hafoşcugum
Soran6 aySeven insan kıyamaz gidemez hafoşummm... Snn için her türlü fedakarlığı yaparım ben
Soran6 ayValla sevgilm olsa ve seni silmemi istese bile ona tavır alırım
Cevap sahibi6 ayHafan ilişkimi tehlikeye atamam yaa ve o vicdan azabını çekemem gizlice yazısamam hiç birini yapamam güvenini fe kıramam
Soran6 ayHer gün yazismicaz söz veriyorum. Sadece bir köşede sana özelden ulasacagim ve bazı durumları haberleşeceğimz bir köşe olmalı
Cevap sahibi6 ayYa yeter ama artık ben gidiyiorum
Soran6 ayBırakma beni hafannn 🥺🥺🥺🥺🥺
Soran6 ayÇok ağlarım
Soran6 ayHafoşummmm her şeyim 😭😭❤️❤️❤️
Cevap sahibi6 ayHiç laftan anlamıyosun ya hadi hesabı kapatıyom ben
Soran6 ayBak bebişim ömür boyu konuşamayz bidaha yapma :( bu kadar mı değersizdim ben
Soran6 ayTek suçum çok sevmekti
Soran6 ayHafoş kapattn mı hesabı 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Cevap sahibi6 ayHafan sevgilşm var diyom hala kalp malp atıyon yook cok sevmektı sucum felan iyi ki özelden yazmamışım ztn hesabı kapıom tm mı güle güle kemdine iyi bak kapattım nolmuş
Soran6 ayKapattım nolmuş fhdjdjdjdjdjdj aklıma bişey geldi de. Ya tm söz veriyom diyom öyle şeyler demicem. Dost olarak seviyom. Ciddi anlamda kaybetmek istemiyom anla artık şunu lütfen.
Cevap sahibi6 aydemesen nolur ıcınde tuttuktan sonra hadi by bu da son mesajım bile bile yazamam
Soran6 ayYahu aşık oldum mu dedim bebiş? İnsan olarak çok seviyorum ve hayatımda yer edindin diyom. Belki gitmezsin diye evet sanki flörte vurur gibi abartılı yazmış olabilirim ama ters tepicegini bilemedim ki. Tutup da sevdiğin biri varken öyle şeyler diyemem zaten
Soran6 ayNe yapiyosam inan ki kaybetmek istemediğim için. Ama bunu anlamiyon
Soran6 ayİnanamıyorum olayların bu noktaya geldiğine ya. Resmen hayatına girdi ve o yüzden sen beni siliyorsun
Soran6 ayNe kadar kalpsizsin
Soran6 ayLan?
Cevap sahibi6 ayNe var ne bugün siliyorum merak etme bi de boş boş sen de boş değilsin ondan özele gelmiyosun diyosun ya hayırdır
Soran6 ayOha kafaya taktığı şeye bak. Öyle demek istemedim biliyon. Seni o anlamda sevdiğimi düşündüğün için özele gelmiyon dedim
Cevap sahibi6 ayYoo
Cevap sahibi6 ayYazdığın gibi anlarım hasan daha ne bekliyon benden
Soran6 ayBak ne buldum djdjdkdk
https://vocaroo.com/1jxEX4ymHVKz
Soran6 ayNe yazmışım ki Allah için ya göster bi
Soran6 aytamam o ilk kısım hataydı zaten. Sen zaten bişey hissetmiyon
Cevap sahibi6 ayOk hdi bb
Soran6 ayDur ya yine daha neye kızdın? Bugün uzunca konuşacağmz mevzular var
Cevap sahibi6 ayYa hasan hazırlanıom cıkacam ne konusacaksak yaz cıkmadan sılecem çünkü ya
Cevap sahibi6 ayMevzu mevzu dion ortada bişe yok
Soran6 aySilemezsin hesabı hayır. Bişey sormak istiyom. Hiç mi için sızlamiyo
Cevap sahibi6 aysızlamıyo çünkü kendimi açıkladım
Soran6 aySeni bu kadar seven bi dostunu nasıl birakabiliyosun kalpsiz.
Cevap sahibi6 aySenin de çok sevdiğin sevgşlin olsa aynısını yapardın ben de anlayış gösterirdim
Soran6 ayEğer o dönemki samimiyetimz varsa yapamazdım vallahi içim acırdı
Soran6 aySenden sonuçta sevgi beklemiyom ki
Cevap sahibi6 ayYapardın hasan gayet de sevgili ayrı bi sevgi arkadaş ayrı
Soran6 ayİşte arkadaşın olarak kalmak istiyom diyom. Zaten eskisi kadar 24 saat yaziscak vaktimiz olmicak. Belki 3 günde bir zor yazcaz. Seni kaybetmek istemiyorum eğer benim kararlarimi onemsiyosam
Cevap sahibi6 ayBenim kararım daha önemli sevgilşm var cunku ilişkimi tehlikeye atamam ben gerçek hayatta erkek kankalarımı sildim ya.
Soran6 ayBak değmez bebiş böyle yapma. Dost ömür boyu olabilir ama o yarın bir gün gidecektir yüzde 99 ihtimalle bu hep böyle olur. Pişman olacağın şeyler yapma. Hayat deneymi bana bunu öğretti
Cevap sahibi6 ayDost da gidebilir sevgilş de hafan... Hafan aynı hafan mı acaba
Soran6 ayDhdjdkdkkdjdjdkd bu hafann hiçbir zaman seni unutmicak. O saf sevgiyi ve kalbini. Kaç kişi tanıdım şu hayatta. Böyle diyince abartma diyon ya da yanlış anliyon. Ama bu başka bişey. Hafan sni hep sevicek
Cevap sahibi6 ayYok yanlış anlamıom hafoş güle güle kendine cici bak HAFAN HAFAN HAFAN HAFAN HAFAN🦷
Soran6 ay:( :( :(
Soran6 ayÇok alkollüym görürsen yaz. Bazı şeyleri dürüstçe söylemek istiyorum
Cevap sahibi6 aybuyur söyle
Soran6 ayOyy hesabı kapatmamş. Çok alkol aldım şu anda bir sene sonra ilk kez
Cevap sahibi6 aySöyle
Soran6 aySana aşığım
Cevap sahibi6 ayBiliyorum
Soran6 ayOha nerden biliyosum
Cevap sahibi6 ayBiliyoeum işte hislerim güçlüdür
Soran6 ayEn son tee 10+ sene önce aşık olduğum kız için böyle acılar çektim ağladım kalbim etkilendi filan. Çok ilginç gerçekten. Saf güzel bir sevgi var. Ve senin için alkol aldım bugün
Cevap sahibi6 ayO zaman=🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Soran6 ayİsterse kız ve ağzıma sıç ama o çocuk senin güzel bedenini severken ben senin güzel kalbini seviyor olucam
Cevap sahibi6 ayAma ikisini de sevio
Soran6 ayBilemezsin güzelim. Kalbini seven biri var. Acı çeken. Bugün kavga etsen ve çekip gitse bir gün benim gibi acı çeker mi acaba? Hislerin güçlü olduğunu da biliyodum ztn
Cevap sahibi6 ayAma hafan asla onunla hafan konusunu açmicam deli der herhalde shshhsjs demez ama tuhaf bulur yaa hafan hafan hafan hafan haffan
Soran6 ayHerkes ben değil işte ona şimdi tuhaf gelebilir ne diyo lan bu kız diyebilir djdjdkdkdkd bizim samimiyetimizin levelına ulaşamaz bebişim
Soran6 ayBu arada kusma emojisi koyuyosun ya bunla ilgili de bişey dicem
Cevap sahibi6 ayDe hasan
Cevap sahibi6 ayİlerde ona da izletirim kışkızı şimdi psikopatça gelir hassan
Soran6 ayÜstüme gerçekten kussan midem bulanmaz. Çok utaniom bunu dediğim için. Ama aşık olduğumun en büyük kanıtı bu. Başka kız olsa her şeyden tiksinirim. Senle yapamicağm şey yok. Kim derdi ya burada bir kız beni böyle etkilicek. Ama kalbini hissettim kalbimdeki saf sevgiyi
Cevap sahibi6 ayHafan alkollüsün die bişe demiom
Soran6 ayİkinci şişe bitmek üzere birazdan etkisi articak meleğim. En son 15 yaşında böyle sevdim birini
Cevap sahibi6 ayMesajlar 178 tane olunca appte otomatik girilmio chate hasancığım haberin olsun
Soran6 ayHaha o ne lan hafancgm beynim yandı lan ne demek istiyon
Cevap sahibi6 ayMesajlar burada 178 taneye ulasınca app kasıyor girilmiyor cevap yazılmıyor yani
Soran6 ayÖzele gelsen yazılır işte. Gelmelisin her şeyimsin fjdjdkdkdkdk
https://youtu.be/fZDBtBuKMaI?si=bbu8Jr5-wEmziTKL
Cevap sahibi6 ayŞey🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
Soran6 ayNeyyy dhdjdjdjs söyle lan merak ettim
Cevap sahibi6 ayKusma emojısı atcam die dedim
Soran6 ayKusmuğunu yerim senin. Şu yer yüzünde uğruna savaşacağm her şeyi yapacağım tek kızsın
Cevap sahibi6 ayTamam sarhoş karnıyarık
Cevap sahibi6 ay178 olunca bil ki yazamıyom ha. sen de silersin cevabı millet okuyup dalga geçee
Soran6 ayMillet umrumda mı güzelim. O zaman özele gel. He sarhoşum diye böyle yazıyom. Ama dürüstm en azından. Senin saçlarından başlar ayaklarına kadar sabaha kadar öperim
Cevap sahibi6 ayHafan sevgilim var ya öyle şeyler de yazma awww
Cevap sahibi6 aySon 7 mesaj kaldı hafaaannn
Soran6 ayKızım o suni sevgili. Seni gerçek seven biri var. Senin için her şeyi yapabilecek birisi. Saf bir kalp. Hafanm. Nasıl 7 mesaj yahu. Özele gel hadi nolur
Cevap sahibi6 ayYa suni sevgili falan değil ben de ona aşığım o da bana yani offf
Cevap sahibi6 aySwvglm varken aşığım sanaayaklarına kdr öperim dion sonra da özele gel dion aw hafan kusura bakma da yani.. 178 dolunca cevabımı sil benim
Soran6 ayHe sanki sadece arkadaş kalalım desen geleceksin. O seni benim kadar sevmiyor. Onunki cinsellik
Soran6 ayBu yer yüzünde sana benden daha büyük aşık gelmedi gelemez
Cevap sahibi6 ayHayır hasan öyle değil
Soran6 aySana tapıyorum güzelim ben.
Cevap sahibi6 ayhafan defol yaa
Soran6 ayPeki aşık olduğumu ilk hamgi noktada anladın doğru söyle
Cevap sahibi6 ayAna mesaj atıldı daha önce 178de tıkanmıstı artık nereye kadarsa
Soran6 ayNe tikanacak ya tarayıcıda bile jet gibi çalışıyor awww
Yapay Zeka Cevapladı
Sansar Salvo’nun “Hafan”ı değil o 😄 Muhtemelen “Hafazan” şarkısındaki geçişleri falan karıştırdın. Sansar Salvo gerçek adıyla Ekincan Arslan, Türk rapçi. Yeraltı rap’in eskilerinden, agresif flow’u ve karanlık sözleriyle biliniyor. Rap dışında ekstra bir mesleği yok, adam tam zamanlı MC 🎧🖤
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim peder avukatken kim kırdı kalemi
00 Yorumla
6 ayBilmiyorum da şarkıcı mı vardı böyle
00 Yorumla
6 ayRap yapıyor hah
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!