Gizem Güven
Cansu Demirci
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gizem güven hiç geçmiyor hep aynı kadın ya bence gizem
Gizem tabi ama işin şeyi bu kızın yüzü hep aynı ya. Hiç mi değişmez insan cidden sıfır değişim
Cevap
2Cevap
Cansu çoook güzel gizemin bir güzelliği yok bence ayrıca iki fotoğraf arasında çok fark var cansu'nun çocukluk halini koymuşsun gizemin şu anki halini keşke gizem'in de eski halini koysaydın
Cansu'nun çocukluk hali değil. Güncel fotoğraflarından biri. İstersen düğün fotoğraflarına da bakabilirsin. Kız hala aynı. Hiç değişmemiş.
Cansu daha güzel ama Gizemin yüzü daha tatlı sempatik o yüzden inssnların gözüne daha güzel geliyor mavi gözlü olduğu için bide ama aslında Cansunun yüz hatları daha belirgin daha güzel
Cansu ölmüş diyorlardı bir ara
Ölmedi. Yalan haberdi.
derdin ne be
hahahahhahahahaha ay normalde bende soverdim bana sovdugun icin ama cok komiksin ilk defa sordum be
defoll
bana bak adam ol canım misin be ne senin derdin
kufrtmstm canım yazmadim yani ona gore
tamam her neyse özür dilersen sevinirim
@busebbbuse Rica edersem tartışmaya son verir misiniz? Sürekli bana bildirim geliyor.
benden mi yoksa gizli uyeden mi?
@tezgah Sizinle ilgili bir sorunum yoktu beyefendi. Zaten cevabım @busebbbuse adlı kullanıcıya yönelikti. Yine de nezaketiniz için teşekkür ederim.
ya sen kimsinnn be kiz dayanismasi nerde acaba burada kufure maruz kalan benim banada boyle kibar olsan keske
@Busebbbuse Üslubuna dikkat etmeyen kişi de sizsiniz hanımefendi. Ben hiç kimsenin tarafını tutmuyorum. Yalnızca nazikçe uyardım. Bunu cinsiyete bağlamanız beni alakadar etmiyor.
cok kibarsin bakiyorum da
@Busebbbuse Medeni olmanın adı artık kibarlık ise evet.
elveda artik yokum ben
sende gizli uyeye bay
Sağol. Sana da bay bay.
bu arada yeni gördüm msjnı gizli uye gizliden cik gel dm ye bi ilk bi soru sordum diye küfür yedim uslubunu bozarsa bende bozarim basim sistii yeteerr
sana bay bay degil canim
sana bay bay ozur diledigin icin artik gercekten tasti sabrim yani gidiyorum
etmemissin gozukmuyo
Gizem Güven tabii kii
Gizem
Gizem güven sayesinde az dayı tokatlamadık 🤣
soruma cevap lütfn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?