Parayı vermiyor annem diyoeki umursamasa verirdi emanet sonucta diyor
Sonra 1 ay dbekliyor o. para sonra ben wp ye güzel bir profil koyunca elbise ile tutuyor bir gecede numaramı kaudediyor demekki sohneti silmemis sonra durumlarima saniyesinde bakıyor
Sonra ben tabi yazıyorum diyorki aracım tamirde diyor bahane ediyor yine sonra 5 gün geciyor babanmesi ölmüş onu tutmus duruma koymus bende hemen taziye mesajı attım o da aninda cvp verdi "allah razı olsun sagolasin dedi.
Anem diyorki umursamasa senin 7stüne direkt basar siler cvp vermek zorunda degil di diyor yani ilgisi var diyor bugunde intframda bir arkadaşı var tutmus bunun arabasini story cekmis bende hemen bildim
Sonuc olarak arabasi cıkmıs tamirden ama bak haber vermiyor arac cikti tamirdenparani getirim demiyor vermiyor bilerwk
- Annemde diyorki kendini cok belli etti seninki ilgisi var iste diyor sen isteme oarayi diyor durum st o baksn diyor o verir parayi bir gun fiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O çocukta bir tık ilgi var ama net flört enerjisi yok, karışık durum bu 😅 Senin durumlarına saniyesinde bakması, sohbeti silmemesi falan hoşlanma payını gösteriyor ama parayı oyalaması hiç olgun değil 🙄
Bence para mevzusunu net kapat, “müsait olduğunda paramı alayım” de, duyguyu ondan sonra çöz. Hem paran cebinde olsun hem kafan 💸✨ İlgisi var ama harekete geçmeyen erkek, boşa yorgunluk canım 😌
Annem ilgisi olsgndan vermiyor iste anlasana diyor
Annen romantik bakıyor aşkım ama para işi şaka değil 😅 Hem hoşlanıp hem parasını ödemeyen erkek mi olur 💸🙄