Son zamanlarda fark ediyorum ki İbrahim Tatlıses hakkında çok olumsuz yorum yapılıyor. Seveni de var ama ciddi bir kesim de hiç sevmiyor. Kimi geçmişteki açıklamalarını, kimi özel hayatını, kimi de kadınlara bakışını eleştiriyor. Sizce bu antipati nereden geliyor? Sanatından bağımsız olarak kişiliği mi insanları soğutuyor yoksa başka bir sebep mi var? KS halkı ne düşünüyor?
İbrahim Tatlıses sizce neden bu kadar sevilmiyor🤔?
mafya tipli kadınların ayağına sıktıran bi adamı niye sevelim, kaç yaşında çocuğundan küçük kadınla evlendi hala birine tutuldum diyo şu halde, ölmeyip böyle acı çekmesi de kaderin lütfu, ben sadece bunu değil en ufak bi olayı çıkan kimseyi sevmem-dinlemem
herifin İbo şovlarını izleyenler ne kadar avam biri olduğunu bilirler.. diyeceksiniz ki şaka yapıyordu programda.. iyi o zaman açın bakın popstara jüriliğide yapmıştı bi ara.. sezen aksunun ah İstanbul İstanbul olalı şarkısını bilmiyordu herif. duymamış! geberiyorum aşkından sözünü eleştiriyordu bu şarkıda ne saçma bi söz diye.. sanırsın kendi şarkılarında "yanıyorum söndürelim mi" gibi iskaflı cümleler kullanmamış tam bir varoş prensi değilmiş gibi.
yaşlanmış gitmiş ne yapacaklar durup dururken ibrahim Tatlıses gibi aşiretleri arkasında toplayan mafyatik birine laf söyleme yarışına girip tehdit mi edilecekler bi de. onun seviyesine inmeye gerek var mı
Ben kendisini ve turkulerini seviyorum bu bana yeter.. genel sevilmemesinin nedeni de imaknlari dahilinde en iyisini yaşıyor olması. genç kızla yatıp kalkıyor mus ta falanda filanda.. size ne minekoyim alan razı veren razı oxospu çocukları
Müziğinden tut sözlerine kadar bir yalan şarkısı veya buda geçer gibi çok nadir türkü şarkı var.. ben spofity imde bir klasörü dahi var ve aslada dinlemekten vazgeçmem.. imparator sa o tek.. mega starsa gerçekten Tarkan.. arabesk ise Müslüm Gürses.. türkü ise çok ca sanatçımız var.. İbrahim Tatlıses'in birde sevilmemesini politik yönü var elbette
Cahil , görgüsüz , kırı , hanzo ve özellikle de sapık ve abaza oldoğu için. uçkuruna düşkün bir pislik olduğu için. eşini ve sevgilisinin topuğuna sıktıracak kadar alçak olduğu için.
İbo’nun sesi efsane, orası net ama insanların takıldığı yer karakteri 🙃 Yıllarca kadınlara tavrı, eski açıklamaları, ilişkileri, “maço” duruşu baya rahatsız etti.
Yeni nesil de “sanat ayrı, insan ayrı” kafasını pek yemiyor artık 😅 Şarkıları dinleniyor ama adam olarak rol model görülmüyor. Senin yaş grubun özellikle bu konularda çok daha hassas güzelim 💅✨
nesi sevilecek hak etmedigi paralari kazaniyor adam nerden nereye konusmasini dahi bilmiyordu adam haram para yiyenlerden her arabesk okuyan unlu olmuyor
aynen oyle ustelik yetenek de yok sirf dis gorunusleri cekici diye dizilerde oynuyorlar ki cogunun oyunculuk egitimi de yok gercekten adaletsiz haksiz dunya o kadar aclik fakirlik varken bir suru problem varken ulkede birkac kisinin anormal miktarlarda para kazanmalari gercekten buyuk adaletsizlik haksizlik asgari ucret almak icin cani cikan insanlara hakaret bu durumun degismes gerek halka cok buyuk gorev dusuyor zira halkin sayesinde bu insanlar bu kadar yuksek miktarlarda para kazanip hic haketmedikleri san sohrete sahip oluyorlar halk olmazsa bunlarin yuzune kim bakar