Magazin Jigsaw seni kurbanı olarak seçer miydi? hanarioo7 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Biliyorsunuz ki Jigsaw hayatının kıymetini bilmeyen, intihar etmeyi denemiş ya da yanlış yollara düşmüş insanları kurban olarak seçiyordu. O halde sizi de seçer miydi? Jigsaw seni kurbanı olarak seçer miydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayır seçmezdi çünkü iyi bir insanım. 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 4 ay Magazin konusunda 421 cevap paylaştı. Beni kurban seçerdi. Ben ilk etapta ölürdüm jkasbfhjas 2 2 Yorumla hanarioo7 4 ay onun iskencelerinde ölmemek zor iş zaten jshsahkak Yorumla psychoparadıse 4 ay Benim daha yaratıcı işkencelerim varda +18 değil direkt yasaklanırdı film :D Yorumla
Unhappygirlll Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Magazin konusunda 792 cevap paylaştı. Beni kesin yapardı, anında anlardı hayatın zorluklarıyla zor baş ettiğimi 1 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 4 ay Hayatzevksiz olabilir fakat asla bitmesini istemem. Jigsaw biz görüşmeyelim bence bir süre daha 😁 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Valla Jigsaw bana ihtiyaç duymaz, zaten hayatın değerini biliyorum. 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Düşüncelerimi okuyabilse secerdi 1 0 Yorumla
Mesut10can10 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 4 ay Kötü bir insan olduğum için değil. Hayatımın kıymetini bilmeyen birisi olarak seçilirdim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 4 ay Magazin konusunda 6b cevap paylaştı. Kesin seçer ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır seçmezdi çünkü iyi bir insanım.
Beni kurban seçerdi. Ben ilk etapta ölürdüm jkasbfhjas
onun iskencelerinde ölmemek zor iş zaten jshsahkak
Benim daha yaratıcı işkencelerim varda +18 değil direkt yasaklanırdı film :D
Beni kesin yapardı, anında anlardı hayatın zorluklarıyla zor baş ettiğimi
Hayatzevksiz olabilir fakat asla bitmesini istemem. Jigsaw biz görüşmeyelim bence bir süre daha 😁
Yok ya benle işi olmaz iddaya alistirirm onu ben 😁
Valla Jigsaw bana ihtiyaç duymaz, zaten hayatın değerini biliyorum.
Düşüncelerimi okuyabilse secerdi
Bence seçmezdi ama yardımcısı olurdum
Kötü bir insan olduğum için değil. Hayatımın kıymetini bilmeyen birisi olarak seçilirdim
Oooo adamim ya. Ben ona yardimci olurum 😅
yok ben kuru kuru yasıyorum yanlışa düşmedim
Ben ona aşık olurdum
Ben onu kurbanım olarak seçerdim
Kesin seçer ya
Seçmez ben hayatın hakkını veriyorum
Seçmezmiş
Evet seçerdi
Hayır seçmezdi
Seçerdi
Bilmiyorum ona sormak lazım
Acilak baekm