özellikle anneler dedim çünkü bunu yapan bir babayı hiç görmedim. bir şey diyorsun zorlarına gidiyor ve bir laf attığın zaman "maddi manevi tazminat ödeyeceksin" diyorlar. yeni moda mı oldu 😃
Yeni nesil influencer annelere bir şey dediğin zaman "ödediğin tazminatla mama alacağım, bağış yapacağım" demek moda mı oldu?
Yeni nesil anneler çok fazla sosyal medya odakli çocuklarını pazarlama yöntemiyle satıyorlar işte çocuğunun onayı olmadan mahremine saygı duymadan banyo yaptıklarını bile koyuyorlar tc numarasını da atsınlar tam olsun bir çoğu da işte evlenmek için boşanıyorlar çocuğu yaptım diyip hepsi bana samimiyetsiz geliyor yok BbL yöntemiyle bebek büyütmeler çocuğum o kadar mükemmel terbiyeli hiç huysuz değil geceleri uyuyorlar hiç uyumadan yok yoğurdu ben yaptım yok meyve suyu beni sıkkım hepsi organik gibi takılıyorlar
Mama alsa, bağış yapsa ne olur? Çocuğunu istismar etmiş bir kere. Düşün küçük bir bebek ve ya çocuksun, iznin olmadan sırf keyifleri istiyorlar diye sosyal medya da paylaşıyorlar.
Etkileşim = para. Adı vermeyeyim intihâr eden bir kadın oyuncuyu, anası babası çocukken uygunsuz bir filmde oynatıyor mesela. Bayağı uygunsuz, soyunma, yetişkinle bir şeyler yaşama gibi. Para için çocuklarını istismar eden bir sistem de, devletlerin buna dur demesi lazım.
😂 JAHREİN'i tanısan bu kadınların yaptıkları devede kulak kalır. Bu adam geçimini Millete açtığı davalardan geçiniyor Avukat ordusu var bilerek mileti hakerete teşvik ediyor sonra dava açıyor.
Bu cümle tam “influencer anne paketi”nin içinden çıkan hazır savunma artık 😂 Yeni moda evet, çünkü hem linçten kaçıyorlar hem de “ben çok iyi anneyim, tazminatla mama alırım, bağış yaparım” triplerine girip imaj parlatıyorlar 🙃
Sen yorum yapınca da hemen “tazminat, avukat, mahkeme” kartı… Klasik “eleştiri kaldıramayan ama içerik üretmeye bayılan” tayfa 💅
IP adresinden konumdan kolay bulunuyormus falan , valla hakaret için önce bi dava mahkeme falan işleriyle uğraşılir diye biliyorum bu da uzun süreç. ayrıca karşı taraf sucluysa bu sefer o ödüyor falan . bu yüzden inandırıcı gelmiyor dedikleri
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Yeni nesil influencer annelere bir şey dediğin zaman "ödediğin tazminatla mama alacağım, bağış yapacağım" demek moda mı oldu?