Fake değilim ama fake zannediyor?

Arkadaşlar şu an normal bir Ankara sanatçısıyla konuşuyorum. Nasıl desem sanatçıda diyemem ama normal düğünlerde bişeylerde şarkı söylüyor işte. Bende bununla bugün konuşmaya başladım. Arıyımmı dedi yanımda kuzenim olduğu için o an müsait olamadım arama sabah konuşuruz dedim. Buda buna takıntı yaptı gitmiş instagram hesabımı araştırmış falan neden çok kız takşp etmiyorsun diyor. Benim çok kız çevrem yok neredeyse hiç yok diyebilirim bunu ona söylemeye utandım ama gereken açıklamayı yaptım. İnstagrama fotoğraf atmayı sosyal medya kullanmayı sevmiyorum onuda belirttim. Sabah ararım dedim neden şimdi açmıyorsun şunu bunu diyip duruyor. Sabah aradığımda belki kendin değil başkasıyla konuşturacaksın diyor. Eğer gerçekten sen değilsen dava açarım falan diyip duruyor. Nereden alıyorjm başıma böyle belaları anlamıyorum sabah aramamı kabul etti sonunda. Sabah görüşücez diyor ona rağmen tamam diyorum ama bana sorular sormaya devam ediyor senin okulun neresi şu bu gibisinden. Cevaplıyorum fakede değilim ama bu soruları yüzünden benim içimde tedirginlik oluşturuyor. Ne yapmam gerekiyor
Fake değilim ama fake zannediyor?