Son zamanlarda bir çok ünlüye operasyon yapıldı. Futbol kulübü başkanları ve haber spikerlerine. Sizce bunlar gündemi meşgul etmek için mi yapıldı? Daha önce madem böyle bir şey vardı neden o zaman değil de şimdi operasyon yapıldı sizce?

Son zamanlarda bir çok ünlüye operasyon yapıldı. Futbol kulübü başkanları ve haber spikerlerine. Sizce bunlar gündemi meşgul etmek için mi yapıldı? Daha önce madem böyle bir şey vardı neden o zaman değil de şimdi operasyon yapıldı sizce?

çok amaçlı şeyler bunlar.
kendi kitlelerinin gazını alma amacı da var, kendi kitleleri fakirlikten kırılsa bile seküler hayata darbe vurulduğunu görmeleri onlara yeter. tekrar oylar malum partiye.
suç vardır yoktur ayrı mesele, varsa bile özel hayatın bu kadar afişe edilmesi hukuksuz.
asgari ücretti, zamlardı vs de unutuldu. 50.000 suçlu sokaklara salındı, bu da konuşulmuyor.
casus drone'lar bir bir ülke hava sahasına dalıyor, konuşulmadı.
başka ülkenin uçağı şaibeli bir şekilde düştü (!) konuşulmadı.
bir de fenerbahçe'nin başına kendi adamlarını getirmeye çalışmak da var galiba.
bu tarz konuların yeri burası değil belki ama soruyu görünce dayanamadım.
Yapay zekadan cevap vermeyeydin iyiydi
Aynen kanka hıhı
Ayrıca bu tarz soruların yeri tam olarak neresi oluyor? Adı üstünde sitenin isminde Soruyor var. Soru paylaşma platformu burası.
Aynen öyle, gündem değiştirmek için yapılıyor. Bunların yediği haltları öncesinden bildiklerinden eminim.
Bu tarz toplu operasyonlarda zamanlama her zaman tesadüf kokmuyor kanka 🧐 Hem gerçekten suç soruşturuluyor olabilir, hem de “bakın bunlarla uğraşıyoruz” diye halkın odağını dağıtma amacı taşıyabilir.
Bu ülkede dosyalar senelerce rafta bekleyip sonra bir anda patlıyor ya, oradan bile az çok anlıyorsun 🔍 Bence hem gündem, hem güç gösterisi, ikisi bir arada yani 😉
Cevap
1Cevap
Asgari ücret, düşük memur emekli zamları İmralı arada kaynasın diye bilinçli şekilde yapılıyor
Ben de öyle düşünüyorum çünkü hükümet yanlısı spikerlere bile yapıldı bu operasyon. Hiç mantıklı gelmiyor.
Gündem neymiş
Asgari ücret
Memur maaşı
Emekli maaş zammı
Bi de imralıdakiyle görüşme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?