Bu niye böyle sizce?

Abim olacak içimden hiç demek bile gelmiyor neyse nisanlisini sürekli bize getirip salona kurulup film keyfi yapıyorlar ne zaman gitcek dedim az önce abime sanane film izliyoz dedi temizlik yapcam dedim gelmiş bana diyor zararlı çıkan sen olursun yürü git bilmem ne dedi senin kafan mı bozuk sen niye damla gelince böylesin dedim defol diyo ben bundan bıktım artık böyle bir abi olabilir mi ailesini o kızın yanında küçük düşürdü kaç kez bunları Daha demiyorum bile babam geceye gittiği zaman bu kız bizim evden çıkmıyor bu kızı götürüp lüks yerlerde yiyip içiyor kız hayatında görmedi yemediği şeyleri bunun sayesinde gördü aile olarak hiç birimiz akrabalar da dahil bu kızla olmayacağını hiç yakışmadığını söyledik hepimize ağzına geleni söyledi zorla bize kabul ettirdi bu tipsiz kezbani tipini görseniz ne demek istediğimi anlarsınız bir o kadar çirkin ve sinsi biri benim babam polis neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ve kaç kez abime dedi acele etme bak bu kızla yapamazsın sen dedi ailesi buyucu aile sorunları çok fazla hepsi birbirinden kopuk ama görsen hiçte anlasamiyolar zıt karakterler ve yanına gerçekten hiç yakışmıyor bütün herkes aynı şeyi diyor Çağatay ulusoy ve Burak ozcivite benziyor manken gibi tipi fiziği ama bu kızı yanında görünce hepsi soka girdi babaneme bile sormuşlar torununun yanına hiç yakışmıyor diye size yemin ederim Allah herkese gram da olsa tip verir bu kıza hiç vermemiş o derece çirkin ve vasıfsız abim gemi makineleri mühendisi bu kız da rosmanda çalışıyor siz düşünün her yönden uyumsuz ailesini kötülüyor abime karşı sürekli ama biz inanmıyoruz bu biran önce elde etmek için ailesini kötü gösteriyor yalan ailesinin popondan çıkıyor kötü olsa düşkün olmaz herseyi çelişkili yalanci biri dürüst davranmış gibi yapıyor babam da dedi o tamamen rolcu kendi gibi değil dedi bizle konuşmasını görseniz annemle benle babamın yanında utanmadan konuşması falan dersiniz bu mu gelin olarak gelecek siz mi gelinsiniz dersiniz o tipe o vasfa bu ozguven çok fazla
Bu niye böyle sizce?