Adilyildirimin ilişki taktiklerini uygulayip evliliği yapanyada ilişkisinde başarili olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)5 ayTaktiğe gerek yok. Açık net olun karşınızdaki kişi sizi önemsiyorsa sizinle ciddi düşünüyorsa zaten sizi önemser aksine biryliyse oylesiyle niye uğraşasanız ki. İki tarafta emek verirse bir ilişki güzel. gider vermezse de gitmez öyle yap böyle yap olmuyorsa git başkasını bul olmayan şeyi zorlama mesela en iyi taktik budur.
27 Yorumla
Soran5 ayZaten taktikte bu yani umirsamiyorsa umursama ilgileniyorsa ilgilen yani peşimde koşma falan
Soran5 ayKendi değerini bilmeni oğretiyor bide erkek kafasini anlatiyor
Cevap sahibi5 ayBende sana anlatayım yukarıdaki yazdıklarım zaten geçerli seni gerçekten onemseyip ciddi düşünen insan evlenmeden önce cinsellik bile yaşamak istemez. Şimdi çoğu ilişki en son yapilacak şeyi ilk önce yaptıkları için yaptıkları için bitiyor bence. Özel diye bir şey kalmıyor erkekte kızda bir ona bir buna derken duygusal tukenisi arsızlık takip ediyor sonra da güvenilir insan yok diyor iki tarafta. Siz herşeyi bitirdiniz güvenilir adam/kadın siz bakacak mı?
Soran5 ay1 kapaloyim
2 erkek arkadaşim hoç olmadi
3 muhafezekar ailede buyudum
Yani anladiğin evlilik once ele ele bile tutuşmam sevgilide yamam
Cevap sahibi5 aySende bendensin o zaman. Bravo sana sen kendini koru sana da kendini korumuş biri denk gelir. Adil Bey'in taktikleri günümüz hızlı ve hazlı insanlarına göre bence
Soran5 ayKapalimisiniz sevindim kendim gibi bi kiz bulduğuma bizde oyle kizlar fazlada tirkyede pek bulamadim hepsi bi şeyler yaşamiş falan
Soran5 aySevdiğim erkek evlenmeye duşunuyor o yuzden sadece hişlerimi belli etmek istedim onuda dolayli kibar şekilde belli ettim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayAdil yıldırım eril bir erkek değil onum tavsiyeleri bende ters teper mesela
Kıskandırın vs falan diyor kadınım başka erkek mevzusu açsa kapı yüzüne kapanır açılmamak izere
051 Yorumla
Soran5 ayAma o oyle kiskandirmaktan bahsetmiyorki yani sadece siz tarcih edilen kadin oldiğunuzu anlasin diyor
Cevap sahibi5 ayDemek istediğim o iyi dinle dediklerini sen eril bir erkeğe bu konuda rest çekersen o kırmızı çizgiyi aşmışsın demektir
Soran5 ayZaten eril erkeğe taktik yapmaya gerek yok sanirim
Soran5 ayBurcunuz aslan dimi dvdbzhjs
Cevap sahibi5 ayAslan hemde yeleli kükreyeninden
Soran5 ayBelli kelimelerin havada uçuyor bzbzbsjjsjs
Cevap sahibi5 ayAhahaha sende az esprili kadın değilsin hani neşeni böyle koru ama çok hoş
Soran5 ayAma bi aslan değerimi bilmiyor xbbdhjdjs
Cevap sahibi5 ayHer aslan bir değil çakaldır o
Soran5 ayHayir çakal değil de ama dengesiz olmadiğindan emin değilim
Cevap sahibi5 ayİyi bakalım ben roarrr diyerek gideyim o zaman eski gözetleme tepeme
Soran5 ayAnlayamadim sade yazabilirmisiniz
Cevap sahibi5 ayDaha fazla kafanı şişirmeyeyim diyorum espri kadın
Soran5 ayHe tamam anladim yabanciyimde arada sirada dolayli kelimeleri anlamiyabilirim iyi alşamlar o zaman
Cevap sahibi5 aya öyle mi hiç anlamadım nerelisin ki?
Soran5 ayÖzbekistanliyim
Soran5 ayAma turkyede ozbek kadinlarin adi pek iyi çikmiyor
Cevap sahibi5 ayoo o zaman Xayrli kech sana
Cevap sahibi5 ayTürkiyede hiç bir kadının adı iyi çıkmıyor merak etme üzülme yani bu konuda
Soran5 ayYani oraya yanliş adimlar atmak için laçanlar var ve sonra ozbek kizlar oru. pi diyorlar bdbdnsj
Soran5 ayAaa azicik ozbekçe biliyorsunuz sanirim
Cevap sahibi5 aygeçmiş hikaye buradan anlatmak istemiyorum şimdi
Soran5 ayHee anlaşilan ozbek sevgilinizde olmuş
Cevap sahibi5 ayöyle diyelim bir anlamı yok zaten birbirimizi tanımıyoruz nasılsa
Soran5 ayHer şeyinede anlami olmasin bxnxsn
Cevap sahibi5 ayolmasın be özbek qız
Cevap sahibi5 aydediğin gibi olsun bugünde senin dediğin olsun nolur ki
Soran5 ayMerak ettim anlat yaşiniz kaçti senmi uzdun omu seni uzdu
Cevap sahibi5 ayben anlatmam öyle bir şeyi. kadın sırdır, sır olarak kalır. sen birinden ayrılsan erkeğin seni başkasına anlatsa ne düşünürsün.
Soran5 ayAnlaşilan o seni uzmuş napti parani yiyip kaçtimi genelde oyle şeyler duyuyorum
Soran5 ayAyrilmak için sevgili yapmam lazim zaten sonradan benden ayrilamaz dbbdbjdndj
Cevap sahibi5 ayben sevdiğim kadına para harcamışsam sonrasını düşünmem zaten hayatımda bana güzellik katmıştır içinden gelmiştir öyle bir olay değil
Soran5 ayÇok merak ettim ama israr edemem belkide anlatmak istemiyorsunuzdur ama bi ozbek kiz olduğu için çok merak ettim ya
Cevap sahibi5 ayAyrılamaz mı gerçekten işte özbek kızı be
Soran5 ayComertir aslanlar
Soran5 ayAma siz ayrilmişsiniz demekki her kese ayni şey soylenemez xbjxjsksks
Cevap sahibi5 ayİyi de ben özbek kızıyla çıktım demedim ki sen öyşe düşünüp devam ettik ahahah
Soran5 ayYaa ben kafamda senariyo kurdum bdbsjsksk bu ilk değol eminim sonda değil bxnsjsj
Soran5 ayYaşiniz kaç yanliş anlaşilma olmasin arkadaşça soruyorum
Cevap sahibi5 ay38
Cevap sahibi5 ayarkadaşça cevap verdim özbek kızı ahahha
Soran5 ayRahatladim zaten babamin yaşina yakinmişsiniz
siz baya ilişki konusunda gelişmiş birisi olmalisiniz şimdi ben birisin anlatirsam yorum yaparmisiniz oda aslan
Cevap sahibi5 ayolmazzzzzzzzzz o işlere bakmıyorum
Soran5 ayBu arada yaşlisiniz demek istemedim xhhxjjzjzj
Soran5 ayNiyeee bxbxjxjs
Soran5 ayEe siz anlatmiyorsunuz bari ben anlatiyimmi dedim kotumu bdbsjjshs
Cevap sahibi5 aynasıl yaşlısın demedin ya direk baba deseydin bari daha ne diyeceksin özbek kızı
Soran5 ayYabancilik kusuruma bakmayacaksiniz 😁
Soran5 ayBen 19
Soran5 ayBen sizi daha fazla kizdirmadan kaçiyorum
Cevap sahibi5 ayberaber kaçalım madem yeter bence de :)
Yok beee onun kendiside tam sırtlan
060 Yorumla
Soran5 aySırtlan olmuş şu an alfa moduna geçmiş vxxbbnznsn
Soran5 ayGerçektenmi yani kizami sirtlanca yurudu
Soran5 ayAmin inşallah sevdiğim insanla evlenirim
Soran5 ayBende vocaroo sitesi yok zaten buraya yanlişlikla girdim çikamiyorum anlamsiz şekilde bağimlilik yapiyor
Soran5 ayNe anlatacaksinizki Adil yildirim hakkinda
Soran5 ayBuraya atabilirsiniz dinlerim
- 5 ay
Attım dinlersin
https://voca.ro/19W0x6FZMKEo
Soran5 ayYou tube de vidyo taktiklermi veriyorsunuz
Soran5 ayBen hoşlandiğim çocuk 20 yaşinda taktik falan yaptiğinida sanmiyorum oralarda değil zaten ailecik tanişiyoruz
Soran5 ayBiliyorum nasil biri olduğunu çok bilmiyorum yani ozbek erkekler taktik falan bilmiyorlar xgdgshshsj
Soran5 ayEvet
Soran5 ayYa banada yardimci olur musunuz lutfeen
Soran5 ayÇok teşekkur ederim sizi Allah bana gonderdi kime sorsam sonunda tek cevap oda anlayamadim bu oğlani bilmiyorum diyorlar inşallah siz çozersiniz napmaya çaliştiğini
Soran5 ayKaç yaşindasiniz sorabilirmiyim
Soran5 ayTamamdir o zamananlatmaya başliyorum
Soran5 ayBen 6 yildir bi çocuğu seviyorum ama hiç belli etmedim çunku anlami yoktu ama ailesine evlenmek istediğini soyleğince artik belli etmeye karar verdim dolayli yollardan belli ettim bayram gunu mesaj attim kutlu olsun falan diye bide kocaman yeşil kalp attim 🤦♀️nedense sonra depremde iyimisiniz endişelendim doye mesaj attim sonra ailesi yurt dişindayken hamurlu yemek yapip gonderdim
Soran5 aySonraki buluşmada biz arada ailelerimiz toplaniyor o gun buliştuk ve flort etmeye başladi bende karşilik verdim işte laçamak bakişlar atti falan toplumdan bişey sorsam o evap vermeler onumden geçerken saçini duzeltmeler onceden oyle tiki yoktu top oynarken kolumuz bir birine hafif çarpişti topu kaçirirken
Bu arada flort etmeden once bakişlarimiz bi kere deng gelmişti ben kardeşine bakarken o bana baka kaldi ben bakince duraksadi 3 saniye falan bakiştik sonra bi an hizli davranip kardeşini kucağin alip ortami terk etti anlayamdim
Soran5 aySoylerim tamam diye daha var devam ediyorum
Soran5 ayZaten en hislerimi belli etmeden once çok nadiran olsada bana baktiğini ama ben bakinca başka yere baktiğini farl ediyordum normal gunlerde ya da ozel gunlerde ozel giyindiğimde baka kaliyordu falan ama hemen toparliyordu
Soran5 aySonra işte flort ettik bana hep kaçamak bakiş atiyordu ben bakinca gozunu kaçiriyor eğer ben bakmiyorsam baliyordu sonra hemen başka yere bakar bakmiyorsam tekara bana donerdi sonra lapida gitmek için her kes toplandi ben ona bakiyordum o da bakri ve elleri cebindeydi hani beden dili falan vardir ya o yuzden detayca anlatiyorum onun bakişlarini anlatamiyorum derinde değil ama şaşginda değil işte anlatamam ama ben hep gulumseyerek ve hafif gozumu kisarak bakiyoedum bode lafam hafifa eğik falan işte taktik yapiyordum adil yildirimin taktiği zaten ben akrebim bakişim oyle neyse sonra evimize dağildik
Soran5 ayTelegramdan bi hatalik oldu falan ona mesaj atilmiş bi fail falan ama açilmiyordu işt virus falan gibi bişey sonra çok korltum yani yanliş anlar diye ben bahane yaparal yaptiğimo sanor diye hemen sesli gonderdim ben değil oyle telegramin kendi yanlişliği falan diye sonr yardim istedim oda şoyle boyle anlatti sonrada konuşma bitti
Soran5 aySonraki goruşmede gormezden geldi bende bi adim atayim diye ortamla alaklai bişey sordim yuzume bile bakmadan bilmiyorum diye geçti sonra kirildim ama tripte atmadi hiç bişey yapmadim
Soran5 aySonraki goruşmede şik giyinip geldim ama bende gormezden geldim aslinda normal davrandim her zamanki halimle sonrada o yine saç duzelti ben geçerken falan ortamda olan insanlara bişey sorsam cevapliyordu ama ben sesiz kaldim yani adim atmadim guvenemedim ya bi daha gormezden gelirse bu sefer toparlanamam diye hep bakiyordu ama ben gormuyormuş gibi yaptim yani pek ilgilenmedim
Soran5 ayIlk belli ettiğim zamanlar bi horozlanma falan yapiyordu babamla konuşurken araya girip elini beline koyup garip maymun hereketlerini yapti bana bakarken saçini duzeltiyor gibi yapip arada bakiyordu
Soran5 ayBide şu var ama nasil anlatsam yani burada gereksiz bilgilerde oğrendim yani bi seferinde pantolonu duzeltirken gordum yani beden dilini izledim başka bişe gormedimde bakmadimda sonradam aklima geldi belki bi anlam taşir diye ben uzaktan bakarken yapti
Hatirladiklarim bu tamamdir yorumlaya bilorsiniz
Soran5 ayYa arada gormezden geldi ya hani
Soran5 ay3 sefeeinde falan hiç bakmasi banamisin demesi normal mi sizce
Soran5 ayBi adim atiyor bi gormezden geliyor
Soran5 ayHoşlaniyormu yoksa sadece ta. rikmi oluyor anlayamadim çunku açlikta sirtlan değil ama zina yapmayim evlendirin beni diyor ama annesi bulduğu kizlari beğenmiyor ama tipiğim
Soran5 ayBiraz huyunu suyun anlatayim hakkini asla yedirtmeyen kibirli ama iyi kalbli pek çok konuda cesaretli inatci huyu var
Soran5 ayCesaretli olsada bu konuda çekingen utamgaç olabilirmi bi erkek
Soran5 ayHar şeye rağmen emin olmuyor derken yani hislerindenmi emin değil
Soran5 ayYani hoşlaniyor ama çekingen diyorsunuz son cevabiniz bu
Soran5 ayPeki ben napmaliyim baktiğinda bakiyim gormezden geldiğinde gormezdenmi geleyim
Soran5 ayInsan hislerindede kararsiz olabilirmi yani ben anlayamiyorum acaba hoşlaniyormuyum yoksa hoşlanmiyormuyummu diyor içinden
Soran5 ayGaliba çok soru sordim
Soran5 ayAynen istekli davranmiyorum hem israr edince daha kaçar biloyorum yani şimdi tekrara flort etmeye çalişiyor ya ben yavaştan glort edimmi yoksa..
Soran5 ayYorum için teşekkur ederim sağ ol
Soran5 ayTamamdir teşekkurler
Soran5 ayIyi geceler
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, Adil Yıldırım taktikleri diyorsun ha? Şimdi şöyle söyleyeyim, onun tavsiyeleri bazı insanlara gerçekten hitap edebilir ama bu ilişki meseleleri bir formülle yürümüyor bence. Herkesin karakteri, beklentisi farklı sonuçta. O yüzden tamamen "benden bu taktik uyar mı?" diye düşünmen lazım. Uygulayan ve mutlu olanlar var mıdır? Muhtemelen vardır ama kesin bir yanıt değil bu. Özetle, tavsiyelerini göz önünde bulundur ama kendi iç sesini dinlemeyi unutma. 😉💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
2Cevap
5 aySevmeyen adama taktik işlemez boşuna uğraşıp kendinizi yormayın
03 Yorumla
Soran5 aySeven ama yanliş davranan birisine bence taktik yapilir
- 5 ay
O olur işte
Soran5 ay🌺🌺
5 ayKel kafasını gösterecek özgüveni olmayan o adamı ciddiye almıyorum.
01 Yorumla
Soran5 ayHaha bunu benide biraz duşundurmuştu
5 ayBazen nokta atışı yapıyor ama tavsiyelerini dikkate almıyorum pek
00 Yorumla
5 ayOlamazsın kadın buna uygun değil. Kadın uysa erkek değil
00 Yorumla
5 aySen her dediğini yapma yinede mantığına uyanı yap
018 Yorumla
Soran5 ayAynin ben zaten piskolojiyi ilgim var
- 5 ay
Dene o zaman ayrıca insana motivasyon sağlıyo gülerek anlatması konuşma üslubu 🌸
Soran5 ayDimii çok insana motive oluyor guçlendiriyor değerini yeniden hissedersin
- 5 ay
Aynen ben o adamı dinleyerek kalbimdeki kişiyi basitleştirip unuttum bana yardımcı oldu😅
Soran5 ayO zaman sen aşik olmuşsun hani aşik olunca karşimizdekini yuceltiyoruz ya
- 5 ay
Evet öyle olmuştum hatta takıntı derecesinde gelmişti nasıl unuttuğumu ben bile anlamadım çok faydası oldu
Soran5 ayTam olarak hangi vidyosu yardimci oldi
- 5 ay
https://youtu.be/KkpPfo6Dz9Y?si=uPtSwJ9MOzgaeWIL buydu sanırım
- 5 ay
Başka videolarınıda izledim tabii
Soran5 ayBen şu an gormezden gelene nasil taktik yapilmasi gerektiğini izliyorum dbndnsns
Soran5 ayZaten bi akrep olarak doğru yoldaymişim izlediktem sonra dahada emin oldum
- 5 ay
Onları bende dinledim son aşama bu videolar hdkdjf
Soran5 ayHe yani sevgiliniz bi zamanlar gormezden geldi taktik yapmadinizmi yoksa işimi yaramadi ben yapiyorum şu an geriden ilgilenmeye başladi dengsizin teki xhdjdjsk
- 5 ay
İşime yaradığıda oldu tabi bence hiç uğraşma 😁
Soran5 ayAma oyle değil çunku yillardir taniyorum ailecik arkadaşiz hatta hiç sevgilisi olmadi
- 5 ay
İyi bakalım taktikleri uygula o zaman dene gör 😁
Soran5 ayBakalim inşallah yanan ben olmam shhshjsj
- 5 ay
İnşallah hdjdj
ben de merak ediyorum aydınlatın
01 Yorumla
Soran5 ayAnlatilmaz izlenir youtune adil yildirim diye yazin çikar zaten anlattiklari piskoloji ile uyuşur
Gizli Üye(25-29)5 ayYeminle bire bir işliyor
06 Yorumla
Soran5 ayVallami taktik yaptinizmi anlatin ne olur🥹🥹
Cevap sahibi5 aySusa girip geliyorum, bekle 😄
Soran5 ayAnlyamadim
Cevap sahibi5 ayDuş *
Soran5 ayHe tamam bekliyorum 🥰
Soran5 ayGeri donuş yap illa burdayim
Gizli Üye(18-24)5 ayYok daha da kotu oluyor denemeyin jzgxgsdj
027 Yorumla
Soran5 aySanmiyorum ya yanliş uygulayimca kotu oluyor diye duşunuyorum dengede yapmak lazim
Cevap sahibi5 ayYa ben dengede yaptim ama sirtlanlarla ugrasilmaz ya adam nisanli cikti
Soran5 ayNişanlimi off keşki kafasini koparsaydin ama onlar en guzel ceza banamisin dememek dimi bari nişanlı olan kizina anlattimmi kaç lurtar kendine diğip
Cevap sahibi5 ayHayir evlendiler bile kiza da bir sey demedim yuva bozmak istemedim zaten nisanli oldugunu ogrenince iletisimi kesmistim
Soran5 aySirtlansa eninde sonunda o evlilik bozulur gibi yinede Allah bilir
Cevap sahibi5 ayEvet ya zaten evlilik surdurebilecek bir adam degildi ama umarim o kizi uzmez kizi tanimiyorum ama dusundum aslinda soylesem mi falan diye ama sonra neyse banane dedim
Soran5 ayKiz üzuldum ama şoyl bişey var Allah onlara bir birin uygun gormeseydi eşit bilmeseydi eş yapmazdi
Cevap sahibi5 ayBence de oyle ben kurtuldugum icin mutluyum aslinda zaten evlenmeyi istemiyordum onunla
Soran5 ayBişey sorcam merak ettim niye evlenmek istemediğiniz biri ile çikiyorsunuz ki
Cevap sahibi5 ayYani basta oyle dusunmemistim tabi ama tanidikca evlenmek istemedigjme karar verdim yoksa haklisin evet
Soran5 ayAnladim sonradan fikriniz değimiş
Soran5 ayBende yillardir biri vurgunum
Cevap sahibi5 aySevgilin miydi
Soran5 ayYoo sesiz bi aşk ama platonik değil sadece daha gençtik ilişki yaşayamam resmen buyumemizi bekledim vxvxhzjs
Cevap sahibi5 ayEee bekleyecrk misin daha
Soran5 ayYo belli ettim ilgimle yani ailesi yurd dişi dayken yemek yapip gonderdim deprem zamaninda iyimisiniz endişelendim diye mesaj attim sonrada o bana adim atti oşte sonra flortleştik sonra aniden gormezden geldi bende ayni şekilde gormezden geldim şimdi tekrar flort etmeye çalişiyor
Cevap sahibi5 ayBelki o aralar bir derdi vardi iliskiyr hazir hissetmiyordu tekrar adim atmasi hazir oldugunu da gosterebilir hemen sirtlan demek olmaz bawka davranislarina da bakmak lazim
Soran5 ayYa zaten kesinlikle sirtlan değil ona eminimde ben benden hoşlanip hoşlanmadiğindan emin değilim
Soran5 ayAma ben gulumseyip bakinca baka kaliyor hatta bi seferonde duraksayip baka laldi sonra hizlanip ortami tark etti anlaymadim
Cevap sahibi5 ayTekrar adim attiysa hoslanuyordur belki de bence bir sans ver ama hemen ustune atlama biraz yavstan al onceki sefere kizdigini anlasin sinirini goster ona
Soran5 aySiniri gostermek onemsediğini anlamini taşir biraz ağirdan alicam sonra yavaş yabaş belkide flort ederimdir
Soran5 ayAslinda biraz korkuyorum ya bidaha gormezden gelirse guvenemiyorum ya cebte gorurse
Cevap sahibi5 aySinir degil ya sınır yazacaktim xhxhksf iste guven vermesi lazim sana sen yavstan al bak kaptirma kendini bir yanlisini gorursen tekrarlarsa birakirsin
Soran5 aySoyleki bircu aslan gururnu kiracak bişey yapmaktan korkuyorum çook kibirli şimdi ben pek yuz vermezsem gurur yapip geriye çekilebilor dengeye bulmam lazim çok zor shsbjs
Cevap sahibi5 ayCok takilma ya isteyen adam yolunu bulur merak etme
Soran5 ayAynen işte adil yildirimda diyor ya giderse diyen korku var kadinlarda
Soran5 ayAma ben ya giderse diye korku ile hereket etmem aşkimdan gebersemde kendimi ezdirmem
5 ayO adam saçmalıyor
02 Yorumla
Soran5 ayNiye oyle dedin ki
- 5 ay
Öyle kafayı burçlarla be ilişkilere bozmuş. Taktiklerle iş yürümez
Gizli Üye(18-24)5 ayTaktik uygulamayın kendiniz olun
01 Yorumla
Soran5 ayKendimiz oluncada olmuyorki zaten taktikler kendi değerimizi farketmek için
Gizli Üye(30-35)5 ayİse yaramaz bu adam ticaret peşinde
00 YorumlaHiç denemedim
01 Yorumla
Soran5 ayIlişkilerin iyise denemeye gerek yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri