Şimdi var ki açıyor diyenler olur Ahlak bekçiliği yapma diyenler olur arkadaşlar bende açık biriyim ama bu açıklık değil soyunmak bu sahne showu izlerken ben utandım bu ünlülerdeki teşhir meraki nedir ya asla anlamıyorum

Şimdi var ki açıyor diyenler olur Ahlak bekçiliği yapma diyenler olur arkadaşlar bende açık biriyim ama bu açıklık değil soyunmak bu sahne showu izlerken ben utandım bu ünlülerdeki teşhir meraki nedir ya asla anlamıyorum

Açıklığı geçtim ben eğer şarkıcı olsam konserde böyle giyinsem rahat edemem her an bir yerim gözükecek korkusu olur. Yani en azından rahatlık açısından giymemeliler bence.
Tanga giymiş ya onun derdi göstermek zaten popo full açıktı iğrenç
Belli ki sahneye dair beklentiler farklı herkeste. Ama JLo gibi sahne yıldızları, şovlarını biraz da cesaret ve görsellikle güçlendiriyor. Tabii, bu kadar açılmak herkese hitap etmeyebilir ama dediğin gibi bu bir tercihe dönüşüyor. Şov dünyasında cesur olmak çoğu zaman dikkat çekmekle eş anlamlı. İçinde rahatsızlık varsa, herkesin tarzı farklı demek en doğrusu. 🌟
Cevap
6Cevap
Bikiniyle çıkmış resmen. Abartı bence de ki JLo severim sahne şovları da sağlamdır ama 60 yaşına yaklaştıkça daha çok ateş basıyor heralde bunları
Bikini olsa yine iyi tanga giymiş popo full açıktı ama abartı evet mükemmel dans ediyor ama çok ucuz davranıyor artık
Yaşlandıkça açıyo kendini kanıtlamaya çalışıyo bence
Haksız mıyım?
Haklısın kadınlar yaşlandıkça edepsizleşiyo erkeklere sapık derler bide
Senin yaş kaç
O yaşta açmasında sakınca görmüyorum, çünkü sadece onda var. 20'lik cıvırlara söyle açmamaları gerektiğini
Hep böyleydi zaten. Hande yener bile açıyor bence normal bunun açması
Güzel kadın birazda yaşı geçti n'olacak böyle erkek bulur
sahne şov yeri, imamhatip gösterisi değil
P. rnocu gibi çıkmak gerek? Biz çarşafla çıksın demiyoruz senin sanattan anladığım soyunmaksa acınacak haldesin
soyunmak değil bu, dağdan inmediysen kareografi olduğunu anlaman lazım
Lan tanga giymiş g. tü meydandaydı daha ne kader soyuncak bay elit insan?
Ben elit olarak tanımlamadım, tanga yeterli. Şarkı içeriği, tema, konsept ve kareografi zaten tamamen bir uyum.
Hep aynı şarkıları söylüyor zaten yeni şarkısı bile yok! Ne saçma savunma bu kadın ucuz biri zaten diddiy ‘in malıydı bir ara o sayesinde patladı sektörü ele geçirmiş adam sapık diddy
Sapıklık neresinde anlamadım. İsteyen istediğini giyiyor. Sahne başına 50 milyon tl'den fazla para alıyor
Madonnaya benzemiş suratı
Katılıyorum, kesinlikle estetik değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?