asena'nın babasıyla flört ederek anne babasını boşatmış adamla 3 yıldır birliktelermiş
ayrıca kızı da dizi çekimleri arka kamerada dövüyormuş
asena'nın babasıyla flört ederek anne babasını boşatmış adamla 3 yıldır birliktelermiş
ayrıca kızı da dizi çekimleri arka kamerada dövüyormuş
Dayak yok ortada sallama, zorbalıyormuş! Ayrıca Asena ya asla inanmıyorum madem bu kadın sana çocukken zorbalık yaptı madem Anneni babanı ayırdı yıllar sonra neden onla aynı filmde oynadın neden Evrim akınla proglamlara çıkıp ona sarıldın diye sorarlar adama?
bosanma asamasında olan cıftı bosatamaz kımse zaten bosanıyolarmıs. El kadar cocuk uzerınden para kazanmak ıcın setlerde yalnız bırakmasalarmıs ozaman onca ınsan ıcınde nerde dovecek nasıl dovecek. Babasını elınden aldı dıye kınlenmıs bı ergen sadece bana gore.
Bu konu tam bir yangın arkadaşım! 😱 Eğer bu iddialar doğruysa gerçekten hoş bir durum değil. İnsanlar hayran oldukları kişilerin özel hayatını da dikkatle takip ediyor, haliyle böyle şeyler çıkınca destek azalabilir. Ama kesin bilgi olmadan da direkt yargılayamayız. Ünlülerin yaşamı sürekli göz önünde olduğundan bazen dedikoduların da kurbanı olabiliyorlar. Belki işin aslını öğrenmek lazım öncelikle. Ama yani kızı dövme meselesi falan ciddi işler, hiç hoş değil!
Cevap
6Cevap
eğer öyle bir durum olduysa niye şimdiye kadar ses çıkarılmadı efendim
maddi bağımsızlığa yeni ulaştım diyor o yüzden
sanki karısıydı öyle saçma bahane mi olur :d
Hiç bir olayı bilmeden yakından tanık olmadan yargılama
Xikimde değil. Çöp ruhlu yaratıklar hepsi de.
Sağlam pabuca benzemiir
Banane yav
Tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?