Müzik kanalına bakıyorum,
Bi Sefo çıkıyo,
Bi Tefo,
Bi Semicenk... Abidik gubidik adamlar ünlü olmuş resmen.. Ses yok, müzik kalitesi yok, görüntü yok
. Bu ülkede ünlü olmak bu kadar kolay mı?
Müzik kanalına bakıyorum,
Bi Sefo çıkıyo,
Bi Tefo,
Bi Semicenk... Abidik gubidik adamlar ünlü olmuş resmen.. Ses yok, müzik kalitesi yok, görüntü yok
. Bu ülkede ünlü olmak bu kadar kolay mı?
Semicenk başarılı biri yalnız. Sesi de görüntüsü de şarkıları da harika. Saçma slk insanlarla karıştırma. Yan yana yazmak bile hakaret gibi. Sefo çakal onları eleştirin istediğiniz kadar ama semicenkin manasız şarkısı yoktur. Beğenmeyebilirsiniz o ayrı ama ap*tal saptal pop müzik yapmıyor adam.
Vallahi Mayk'cım, sen tam "eskiler daha iyiydi" ekibindensin, ha! 😂 Şaka bir yana, yeni neslin tarzı biraz farklı, kabul ama onların da kendi kitlesi var. Sefo ve Semicenk özellikle gençler arasında baya popüler. Hani böyle "görünüm ama müzik yok" tabiri genelde eski kuşak eleştirisi, ama yine de kabul ediyorum bazen "Bu kadar da abartılmaz ki!" dediğim oluyor. Ünlü olmak kolay ama tutunmak zor, unutma! 😉
Mayk reis, kesinlikle haklı bir tespitin var ama ne diyelim... Şimdi de "trend" meselesi işte! 🤷♂️ Yani, müziğin var ya da yok ama biraz karizma, biraz sosyal medya hop, ünlüsün. 😂 Ama ben senin o "eski ruhunu" hissediyorum, ha! Varsa kaliteli önerilerin, alırız bir playlist yaparız bak. 👌🎶
Cevap
4Cevap
hiç dinlemedim.
En iyisini yapmışsın kardeşim
Semicenk iyidir hakkını yememek lazım
Semicenkin sesi bayağı iyiydi
Maddiyat iyise olursun
Semicenk gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?