Anora filmin de Oscar almış, çoğu kişi filmi beğenmedi zaten ben izlemedim ama bu kızı Scream 5’te izledim oyunculuğu bence çok iyi ve dudaklarını çok kıskandım 🥲İri doğal dudak çok çekici estetikli dolgun dudaklar iğrenç her şeyin orjinali iyi ya

Anora filmin de Oscar almış, çoğu kişi filmi beğenmedi zaten ben izlemedim ama bu kızı Scream 5’te izledim oyunculuğu bence çok iyi ve dudaklarını çok kıskandım 🥲İri doğal dudak çok çekici estetikli dolgun dudaklar iğrenç her şeyin orjinali iyi ya

bu mu güzel ben böyle kızlara bu ülkede hep maruz kalıyorum neden bu ülkede slaw sarı kafalı mavi gözlü kadın yok lokasyon değiştiricem yeni göç haritaları belirledim rusya topraklarında yeni türk devleti kurabilirmiyim diye fizibilite çalışması yapıyorum
@yaralıdavsan yetkili biri bana yazsın aranız da en zeki olanı oy ile seçin bana yollayın mümkünse yoksa anlaşamayız bir namus davası varda :)
Ayyy canım konu ne oyunculuk falan olsa da orijinal güzellik her zaman daha etkileyici kabul edelim. Doğal çekiciliği gerçekten bambaşka bir konu. İri dudakları kıskanılır mı, vallahi kıskanılır! 😅 Scream 5'teki performansı konusunda da haklısın, yetenek direkt parlıyor. Ama Oscar da cabası tabii, maşallah diyelim! 😍
Cevap
8Cevap
Sen kizi begenmişsin begenilmek farkli oyunculuk farkli. Leonardo Di Caprionun yuzlerxe filmi var milyarlarca hayrani var adam bir defa en iyi oyuncu ödülu aldi ayrica bu at agizli geniş yüzlü kizin tekinde ne buldun ki
Yok Scream 5’te oyunculuğu süperdi, kızın dudakları, teni çok güzel yüzü de geniş değil ki öyle olsa bile geniş yüz güzel olmaya engel mi ki
Bayılıyorum bu kadına çok güzel anora izledin mi
İzlemedim çok cinsel sahneleri varmış izleyemem
Neden izleyemezsin ki
Aile evin de yaşıyorum ve cinsel filmleri sevmiyorum ayrıca filmi çoğu kişi beğenmedi Oscarlı olsa da
bayılıyorummmm
Yani güzel degil bence o kadar da
Dudakları çok iyi keşke benim de öyle olsa dedim
Sadece dudakları guzel zaten
Guzel ama abarti derecede degil
Bende katılıyorum
Çok zayıf
Yok be balık etli gibi diğıer filmlerin de zayıfladı mı bilmem
Hayır değil
Yoo değil sıradan
Sıradan olsa Hollywood'un gözdesi olmaz böyle dudak kimde gördün
Tarantino'un yedi gözdesi ötesi var mı 🥹