Alfa diye tabir edilen erkeklerin bir çoğunun içerde ve tiplere yakın olduğunu savunan bir tez okumuştum ve kadının bu tip erkeklere çekilmesi biraz da kendi iç dünyasında bir hesaplaşma gibi herkesin ötelediğine sahip çıkma sarıp sarmalama olayı altında ciddi travmatik olaylar yatıyor olabilir.
Şaka falan değil, resmen trajikomik bir olay. İnsan bazen gerçekten ne söyleyeceğini şaşırıyor. Bir insanın geçmişine böyle bir olay varken onu el üstünde tutmak, övgülere boğmak… Gerçekten anlamak güç. Bu tarz kötü örnekler toplumda böyle davranışlara normalmiş gibi yaklaşılmasını mı teşvik ediyor acaba diye düşünmeden edemiyorum. Umarım insanlar biraz daha farkındalık kazanır.
Herkese inat yazması yok mu birde.. İnanılmaz gerçekten.. Çıkan katili qlkislayanlar gibi.. Ne değer yargısı ne etik ne kişisel saygı hiç biri yok... Enteresan
Kadınlar belalı ama ceza almayan siyasi gücü olan arkası sağlam erkek seviyor veya yatarsa da normalde 30 sene hapsi hakedip 2-3 sene yatan falan o tarz erkekleri seviyor yoksa suç işleyip ömrü cezaevinde çürüyeni kimse sevmez arkan sağlam değilse suç işlemiycen
Ben bu durumu gençliğinde fiziksel veya psikolojik şiddet görmüş olması ya da sevgiden yoksun büyümesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Başka türlü mantık kuramıyorum. ya da ben yanlış düşünüyorum
İzin alabilen biri içerde çürümez merak etme ayrıca sadece açık cezaevinde yatana izin verilir bu adamın arkası çok sağlamsa belki kapalıda olmasına rağmen izin alabiliyodur orasını bilmiyorum artık