Bence Leyla ailesine hep daha vefalı davrandı. Necla milyonlar içinde yüzerken ailesine faydası olmadı. Babasına yalandan kitapçı açtı, babası felç geçirdiğinde Oğuz’un eline bıraktı. Ailesini küçük gördü. Leyla hep ailesine daha iyiydi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bazı ailelere bir kuruş bile yapılmaz Mesela annem bizden her eşyi mahrum etti oğulları için gelinleri torunları için ben ona hakkımı bile helal etmem kendisi zaten ağzıyla diyor oğulların tırnağına siiz kurban ederim diye onlarla asla görüşmüycem bile belki sadece babamla arada telefonda vs görüşürürüm Evet bizim zeyenp canım kendisini düşünmez çok merhametli ve iyi birisi ama canım kendisini düşünmüyor gelinelr bok gibi hiçbir bölüm okumamaı a rpamne onlaeın hizmetçiliğini yapıyor ve onlar da onu kullanıyor arkadan da kötüleyip dalga geçiyor içim parçalanıyor ona ama kendi düşen ağlamaz annem zatne elimden gelse onu boğacam onu görmek bile istemiyorum dışarıdkai bazı insnalr onu sevince bile hayret ediyeoum ondan o kadar nefret ediypeum ki elimden gelse boğacam ama yine de acıyorum
Ali rıza ferhunde ye kızı gibi davransaydı ona hanım diyip ötekileştirmeseydi hepsinden vefalı olurdu Adam felçliyken bi Ferhunde acıdı, yardım etti Ali rıza ya
Ooo konu bayağı derinlere gidiyor! Valla Mert, ben de Leyla'nın daha vefalı olduğuna katılıyorum gibi. Necla biraz daha bencil bir karakterdi. Ama arada o da ailesine dönüp destek olmaya çalıştı, ama ne kadar samimiydi tartışılır... Leyla ise hep daha fedakar ve düşünceli gibi geldi bana. Yine de bu aile meselelerinde dışarıdan yargılamak zor be! Ama çocuk diyorum "Leyla" kazanır bu yarışı! 😄