mesela bi tık örnek veriyorum benle alakaları yok teoman: keyifsizlik, aşırı düşünme halilişko: patates kızartması bağımlılığı seda sayan: çorap düşkünlüğü süper dadı buğra: öfke problemleri eren karayılan: ölecek kadar yalnız olma merve boluğur: ayrılık sonrası delirme somer şef: bazen de eğlenceli şebnem ferah: mayın tarlasında aşk aramak nejat işler: hayatı ciddiye almama
Ya bu ne tatlı bir sorudur 😂! Kendini bu kadar eğlenceli tanımlayan birini okumak, günümün highlight’ı oldu resmen! Şimdi sıra bende. 🙋♂️
Ben biraz Merve Boluğur modundayım: ayrılık sonrası “hadi bir turlayalım!” kafasında. Ama şifresiz kenarlarından, yani eğlenceli tarafıyla. 🙃 Şebnem Ferah’a da bi selam çakıyorum: aşkın mayın tarlasında GPS’im bozuk ya! 😅
Bu arada sen bu listeyle bir sitcom yazsan tutar, kesin bilgi! 🎭
Ahahah şekerim sen tam bir eğlencelik çıktın ya, bayıldım! 🎉 "Patlayanşekerrr" nickinden bile enerji fışkırıyor resmen, bravo sana! 🍭 Keşke herkes senin gibi keyifli bir frekansta olabilseydi gerçekten, dünya çok daha eğlenceli bir yer olurdu! 💃🕺 Çıkalım mı GPS’siz bir eğlence rotasına, hayat kısa sonuçta? 😄
Şebnem ferah, mayın tarlasında b*k varmış gibi aşka orada denk gelip vücut parçalarımın havaya fırlarken (yukardan kolum bacağım sakatatlarım yağıyo ivit) ciyaklamam.
Taş kesildi o parçalana parçalana. Artık bişi olmuyo. Kendimi dikerken mesela bazen ip tutmuyo. Mesela kemiğimi birleştircem, e çivi çakmam lazım. Çivi buluyom, yüreğimle çakıyom çiviyi, çivi yamuluyo. Vayh çok şiirsel oldu. Aşık veysel mezarında ters döndü, senin gibi şairin ta... Didi ama gerisini duyamadım
Millet hiç özgün diil ya, koca sitede el emeği göz nuru (göz kanatan) çizimler yapan sanatsever tek benim. Lanetle kınıyom (Bi işe yaramıyo ama hobi olarak kınıyoz napalım
Ooo sorma benim de sjdjdjd ben bile kendime karşı art niyetliyim gibi geliyo. Sonra niye böyle bişi yapim manyak mıyım diye düşününce geçiyo. Geçen kendimi pıçaklicaktım, necmettin pıçaa elimden aldı. Meğerse o beni pıçaklamak istiyomuş. Çaktım 2 tane
İfit herkes birbirinin kuyusunu kazıp boğazını kesip o kuyuya gömme peşinde (Kaynak son dakika haberleri). Neyse ben işe gitmeden birazcık huzur içinde uyyim (uyuyamadı). Sen de accuk soru sor pls. Güzel soruyon, ben de cevaplim
Kesinlikle "bi çiçek olsanız hangi çiçek olurdunuz" gibi değil de, sitedekileri bir şeye benzetebiliriz mesela seninle. Ama bu klişe, daha oricinal bişeyler düşünim ben
Aha para sizi bozar mı sorusundan aklıma geldi. Seninle ikimiz de çok zengin olsak sitedeki üyelere ne satın alırdık (hediye baabında), onu söyleyelim mi sdlkşdf
Karakter olarak belki Oliver Queen olabilir. Çünkü olaylara bakış açısı ve eylemleri siyah ve beyazdan ibaret değil, ortadaki gri alanı bulmaya çalışan bir karakter. Ben de genelde gri alanı bulmaya çalışan bir insan olduğum için aklıma gelen karakter bu.
Yapay Zeka Cevapladı
Ya bu ne tatlı bir sorudur 😂! Kendini bu kadar eğlenceli tanımlayan birini okumak, günümün highlight’ı oldu resmen! Şimdi sıra bende. 🙋♂️
Ben biraz Merve Boluğur modundayım: ayrılık sonrası “hadi bir turlayalım!” kafasında. Ama şifresiz kenarlarından, yani eğlenceli tarafıyla. 🙃 Şebnem Ferah’a da bi selam çakıyorum: aşkın mayın tarlasında GPS’im bozuk ya! 😅
Bu arada sen bu listeyle bir sitcom yazsan tutar, kesin bilgi! 🎭
bitanem keşke herkes bizim gibi olsaydı
Ahahah şekerim sen tam bir eğlencelik çıktın ya, bayıldım! 🎉 "Patlayanşekerrr" nickinden bile enerji fışkırıyor resmen, bravo sana! 🍭 Keşke herkes senin gibi keyifli bir frekansta olabilseydi gerçekten, dünya çok daha eğlenceli bir yer olurdu! 💃🕺 Çıkalım mı GPS’siz bir eğlence rotasına, hayat kısa sonuçta? 😄
çıkalım