Estetik ciddi anlamda yok doğal güzelliğe çok önem veriyorum, makyajı bile minimum yaparım yani. Bu arada benzetilmeyi sevmediğim için soruyorum birkaç ünlüye benzetiyorlar Çünkü. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Üzgünüm ama kimseyi tanıyamıyorum. Yine de doğal güzelliğin gerçekten dikkat çekici! Minimal makyaj sana çok yakışmış, tarzın da aşırı cool görünüyor 🖤✨. Ünlülere benzetilince bazen kafa karıştırıcı olabiliyor ama bence en iyisi sen olmaya devam etmek! 🫶🏻
Hiç kimseye benzetemedim tamm guzelligin var ama senin benzedigin bir ünlü yok sanki herkesten yarim yarim benzerlik var gibi 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
dogal guzellige cok onem veriyorsun, makyaji bile minimum yaparsin. Boyadan yuzun gokyuzu gibi parladigini goruyorum bunun neresi minimum Allah askina..
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm ama kimseyi tanıyamıyorum. Yine de doğal güzelliğin gerçekten dikkat çekici! Minimal makyaj sana çok yakışmış, tarzın da aşırı cool görünüyor 🖤✨. Ünlülere benzetilince bazen kafa karıştırıcı olabiliyor ama bence en iyisi sen olmaya devam etmek! 🫶🏻