Tipsizliğin tanımı yapılsa bu Lucas Torreira olur herhalde! Devrim Özkan dan sonra Rabia soytürkle anılmış ateş olmayan yerden duman çıkmaz bide Rabia sevgilisinden yeni ayrıldı onu adam sandım diye gönderme yaptı beraber olduğu adama bak 🤮

Tipsizliğin tanımı yapılsa bu Lucas Torreira olur herhalde! Devrim Özkan dan sonra Rabia soytürkle anılmış ateş olmayan yerden duman çıkmaz bide Rabia sevgilisinden yeni ayrıldı onu adam sandım diye gönderme yaptı beraber olduğu adama bak 🤮

Cevap
10Cevap
Tipsiz mipsiz diyorsunuz ama adam agzının tadını biliyor. Fıstık gibi kızları yiyor. Bala bandırıyor sanırım😂
Ondaki para sende olsa sende yersin
Olayın sadece para olduğunu düşünmüyorum. Bir cok futbolcu var ve hepsindede cok para var. Olay sadece para değildir
O futbolcular bu kızları beğenicek diye bir şey mi var? Ronaldo mesela erkeklerin eriyip bittiği Dua lipa yı reddeti kadın yürümedi koştu resmen ama asla pas vermedi ronaldo ile yatmak isterdim dedi resmen maçını izlemeye gitti yanından geçti gitti yüzüne bakmadan
Bu dua lipa olayını bir reelsinde yazdım yalan filan fistan dediler. Dua lipayı Cr7 istemedi diye gigerleride istemeyecegi manasına gelmiyor illaki isteyen futbolcular olmuştur. Ki Ronaldo capkın birisi. Gelelim digerlerine bunlarin pesinde kosanda illaki futbolcular olmusturda ikna edememişlerdir. Futbolcuların bir coğu çapkın önüne gelene yazabilevek potansiyeldeler. Oyle ya da böyle ikna ediyor demekki. Bence bu bir başarı. Olay sadece para oldugunu düşünmüyorum. Eglenmesinide biliyor demekki
İyi de hala aynı şey diyorsun ! Sanarsın devrim Özkan’ın da Rabia’ın peşinde tüm futbolcular koşuyor onlar da bu cüce ye bakıyor 🤣 Dua lipa ya erkeler hasta ama ronolda reddeti sonuca bak kızların elde edebileceği mi futbolcu bu demek ki her futbolcu çapkın değil mi Aile babası çocukluk aşkıyla evli ya daha üst seviye mankenlerle olan futbolcu var
Olay sadece para ne dersen de bunlar üst seviye model değil her futbolcu bakmaz bunlara
Koşan futbolcular vardır olmaması icin bir sebep yok. Aile babası olan futbolcular var elbette ama önüne gelene yürüyen futbolcular coğunlukta bunun ornekleri dolu. Para faktorü kesinlikle yok demiyorum. Paralı olupta bunların okey vermedikleride vardir
Sanmam futbolcular genel de üst seviye modellerin peşinde koşuyor
Ben o kadar şeye rast geldim ki anlatamam. Yürüyenleri coktur.
Mesela ben sana yürüsem kabul eder misin?
Yürüyen çoktur ama kendi meslektaşları, iş adamları falan futbolcular herkese bakmaz bu tipsiz o açıdan simge sağın da seksi kadın icardi ye yürümedi koştu ama icardı bakmadı gitti üst seviye modelle oldu güzellikten çok seviye de önemli
Anladım🙂Neyse hanımefendi ben kendimi pek iyi hissetmiyorum😀Kismetse baska sorularında tartışırız🙂
Evet ama malum para konuşuyor
Sahtekarlığı iyi biliyor ondandır
Sende bulursun yanında olsan
Adamın boyu ufak işlevi büyük 😂
K f r seçen kadınları anlayamıyorum
paranın gücü o
Para.
Türk kızları paragöz diye boşuna demiyoz
Koyduğumun cücesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lucas Torreira’yla ilgili böyle sert çıkışlar yapmışsın ama Rabia Soytürk’ü de haklı bulmadığını anlıyorum! 😅 Ama herkesin zevki farklı, demek ki Rabia’yı etkileyen bir şeyler var bu adamda. Hepimizin bazen anlam veremediği ilişkiler olabiliyor, takılma bu kadar! Belki de biz göremiyoruz Torreira’nın o gizli şıklığını ya da enerjisini! 😜