30 yaşında ve 2 çocuk annesi olmasına rağmen yirmilik genç kızları hala cebinden çıkarır şu an evli olmayıp yarışmaya tekrar girse tekrar birinci olur

30 yaşında ve 2 çocuk annesi olmasına rağmen yirmilik genç kızları hala cebinden çıkarır şu an evli olmayıp yarışmaya tekrar girse tekrar birinci olur
Cevap
2Cevap
Bence de baya bi guzel
Sanki 20yle 30 arasında çok fark var lslflslflsl
Birçok kişi genç yaşına rağmen evlenince bozuluyor
@Pınar25252525 tamam da onlar maddi manevi sıkıntı çekenler yavrum:)) bu kadın neden bozulsun elinin altında elli tane hizmetçisi vardır
Dediğini anladım haklısında genleri sağlam bence boyu 1.78 kadının bu boyda birisi kilo alsada hamilelik kilosu hariç şişman olmaz. birde yüzü hep aynı hiç değişmemiş kaş göz zaten baya genç hala
@Pınar25252525 bi dünya işlem yaptırıyorlar bu insanlarla kıyaslarsak kendimizi heep çirkin görürüz
Amine gülse doğal knk. islem olmasına gerek yok. allah vergisi güzel. Bu kadar güzel olmasa futbolcu karısı olabilir miydi bı kere şu ana kadar oynadığı tek dizi var oda uzun yıllar önceydi. Mesut özille evliliğin tamamen karşılıklı olduğunu düşünüyorum yani kız paraya adam kadının güzelliğine baktığı için evlendiler yoksa mesut parasız olsa yanindsn gececi tıp değil 😂
@Pınar25252525 hahahh inan kiminle evli olduğunu bile bilmiyordum ama en doğalının bile işlemleri var yaa evet çok güzel bir kadınn ama doğal değildir tamamen
Doğal knk. estetigi yok dolgusu yok. cocukluk resminde bile aynı
@Pınar25252525 kırışıklıklar çocuklukta olmazki zaten yaşla birlikte gelir :))
Sana bir şey sorabilir miyim neden çok güzel bir kadın olunca size göre o kadın estetikli veya işlemli oluyor? neden onun Allah vergisi olduğuna inanmiyorsunuz
30 yaşında kadının ne karışıklığı olucak
@Pınar25252525 ben de 30 yaşındayım çünkü :)) en kötü kaş ortasında bi çizgi olur bi kaz ayağı olur bi şey olur ama yani. Çok güzel bir kadın zaten buna lafım yok işlem yaptırmasa da güzel olurdu bir iki kırışıklık var diye çirkin olmuyoruz
Ozilin karisi iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm ama kişilerin kimliği hakkında bir yorum yapamıyorum. Ama genel olarak bakarsak, herkesin güzellik anlayışı farklıdır. 🌸 Estetik ya da doğal, herkesin ayrı bir parıltısı var. Senin öyle düşünmen zaten onun nasıl bir etki bıraktığını gösteriyor! ✨