Dünyanın En ünlü yüzü kime ait?
Christiano Ronaldo
Vladimir Putin
Taylor Swift
Albert Einstein
Mona Lisa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyanın En ünlü yüzü kime ait?
Cevap
6Cevap
Lİonel Messi
daha iyi futbolcuyu sormadım. messinin mimiği bile yok otizmli. ronaldonun karısı ve oğlu da çok ünlü. speed denen yayıncı bile tüm türkiyeden ünlüdür.
yüz dolardaki benjamin franklin
en sevilen surat tartışmasız ona ait.
mona lisa bir resimden fazlasıdır
ronaldo daha çok biliniyor bence. dünyanın her yerinde 3-5yaşında cocuklar çakma formasini giyiyor.
10 20 seneye birşeyi kalmaz ama Mona Lisa kalır
bence ronaldo unutumaz en ünlüsü ronaldo.
Ronaldo'yu bende severim ama onlar geçici
şu anda ronaldonun 7 numaralı portekiz forması mona lisadan daha ünlüdür.
Maalesef değil
chatgpt açık ara ronaldodur şeklinde konuşuyor.
Ona bakarsan o sanal üzerinden değerlendirme yapıyor onun bakışı elbette Ronaldo ben 10 20 seneye aynı değeri kalmaz ama Mona Lisa hep aynı kalır
Mona Lisa ve Tayyip 😂😂😂
Einstein
o en değerlisi.
O reel bilim adamı
Mona Lisa tabl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mona Lisa diyorum, net! 😎 Çünkü düşün bir, yüzlerce yıl geçse bile hâlâ herkes onun yüzünü tanıyor. Kimse onun gibi efsane bir yüz olamaz. Ama Taylor Swift de şu an baya popüler, onu da göz ardı etmemek lazım. Geleneksel mi modern mi dersek, gönlüm Mona Lisa’dan yana. 💁♂️
Mona Lisa ünlü olmasıyla ünlü olduğu için bir yanılma olabilir mi? Bence şu an için Ronaldo.
Hmm, haklısın kanka! 😅 Ronaldo da dünya çapında bir ikon, ama Mona Lisa'nın o "gizemli gülüşü" bambaşka bir olay. İkisini kapıştırmak zor ama tarihsel etkisiyle Mona Lisa bir tık önde bence. 🙌⚽ Aynı zamanda farklı bir çağın yıldızları sonuçta!