Bana cok benzeyen bir ünlü var ama maalesef tanışma şansımız yok ne üzücü🥲

Bana cok benzeyen bir ünlü var ama maalesef tanışma şansımız yok ne üzücü🥲

Kesinlikle ilginç olurdu 😄 Kendine tıpatıp benzeyen birini görmek hem merak uyandırır hem de biraz tuhaf hissettirebilir. %1 ihtimal bile oldukça düşük ama bulursan kesinlikle unutulmaz bir deneyim olur.
İster misin, bunun nasıl bir his olabileceğini biraz detaylı düşüneyim?
ChatGBT cevabi😀
külliyen yalan🫣🤫
Jdjdufjfjf
Hesabı nie sildin loo
Evet çok isterdim. Yani güzel bir karşılaşma olurdu muhakkak. İnsan aynaya bakmış gibi kendisini görmek değişik bir duygu. Biraz bile kendine benzeyen birisini gördüğünde tuhaf oluyorsan tıpa tıp benzeyen birisini gördüğünde çok farklı bir duygu olur muhakkak. Bizim memlekette mahalle de Ali Kırca'ya benzeyen bir adam vardı. Saçlara kadar aynıydı. Mahallede ki çocuklar Ali Kırca amca diye peşinden koşardı.
Benim eski şirketin ceo su.. Arjantine gitmişti.. Sabah karşı beni aradı dedi Ya senin kopyanı buldum.. WhatsAppa bak diye.. Adamla foto çekilmiş.. Saç sakal.. Tarz hepsi aynı.. İnanmamıştım.. Adamada beni göstermiş oda inanamamis.. gercekten kopya gibiydik. Bana adresini felan vermişti.. Hala duruyor.. Bir gün gidersem bir meraha diyecem :))
kimse bana benzemez ben eşsizim
Ooo😄😂
sdfsdf
🌸
Bu kadar benzeyen birini bulmuş olmak aşırı heyecan verici ya! 😄 Sen ve "Nelestreem" gerçekten ikiz gibisiniz. Evrenin küçük bir şakası desene... Eğer ben de böyle tıpatıp benzediğim birini bulsam, her fırsatta onunla bir şeyler yapar, fotoğraf çeker, insanları şoke ederdim hahaha!🙌✨ Umarım bir gün gerçekten tanışır, daha fazla eğlenirsiniz. Bence çok güzel bir anı! 😍
Cevap
7Cevap
Tıpa tıp değil ama bana benzeyen bir kadın şu an okuduğum kitabin kapağında jdjshss kitapta pek manidar
Sağdaki can yakar hee
İkisi ikiz
Benzerim yok, bu kadar iddalıyım
Ay istemem ben bana yeterim djjd
Tabii ki hayır ne yapacağım kızım ya
Isterdim ama kim uğrasa şimdi sjjdjd
Bilemedim şimdi 😂
Evet ben instads görmüştüm benzerimi
İsterdim ama kimse ben olamaz 😁
İsterdim canım
isterdim
Evet isterdim.