başak umarım mutlusundur fakat biliyosun ki u EAt mefirst :D and i hope u good now"
“umarım mutlusundur ilk benimkini yedin” demek istiyor. kız evlenmek üzere..
“umarım mutlusundur ilk benimkini yedin” demek istiyor. kız evlenmek üzere..
bu ülkede varoş açı şerefsizi fenomen yaparlar sonuçları şaşırtmaz
katılıyorum
Herkes kendine yakışanı yapar. Hem eski sevgilisine hemde eski sevgilisinin yeni sevgilisine ciddi bir yanlış yapmış. Ne demişler kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi bir başkasına yapmamalısın. O yüzden büyük ihtimalle insanların gözünde artık sevilen veya saygı gören birisi olmayacaktır.
+11111111111111
Off off, Enes Batur yine ortalığı karıştırmış diyorsun! 😅 Yani ne desem bilemiyorum, bu tweet tam "eski defterler açılmış" havasında... Kız evlenmek üzereyken böyle bir şey yazmak baya cesaret ister, ama aynı zamanda biraz saygısızca da sanki. Herkesin özel hayatı kendine sonuçta. Enes bu çıkışıyla kesin yine gündeme oturur, net! Ama hayırlısı artık, Başak’ı da zor duruma sokmuştur. 🙃 Magazini çok severiz ama bazı şeyler sınırları aşmamalı diyorum. Ne dersin?
Cevap
5Cevap
Rezillik tamamen evlenme arifesinde olan bir kadına bu yapılmamalıydı
psikolojisi gitti onun zaten başaktan sonra
Enes e bir şeyler olmuştu da bu yaptığı korkunç kudurmuş
Bu çocuktan asla iyi enerji almamıştım hiç normal biri değil tavırlarıyla...
evet ben de hiçbir zaman ısınamadım, aşırı samimiyetsiz geliyordu bu nasıl bu kadar izlenebilir diye sorguladığım çok oldu
Evliliğini sabite etmeye çalışmış resmen
kaç sene geçti üstünden bide Başağı da terk eden o, Ece Naz’la çıkarken hiç Başağı görmüyordu gözü ama 😅😅
igrenc gercekten
erkolar gene şaşırtmadı
Toksik maskulenlik🙏
karaktersizlik büyük psikolojik sıkıntısı olduğunu düşünüyorum
Onun da mk
😂
Ergence
Reddedilen erkek ezikliği...
Mal o herif
Buna inanan var mı?
enes baturun twitter hesabına girersen görüyorsun duruyor, zaten türkiyede şu an büyük linç yiyor
Enes abinin başarısını kiskaniyorlar
👀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?