En çok hangi yarışmacıyı sevdiniz Ben Nihal candan i çok sevdim Seviyorum 😍🩷 Tam adıyla Gülnihal i İlk olarak Bu Tarz benim de Konuk yarışmacı olarak gördük Show TV de sonradan 2. Sezon ve All starr da yer aldı (2015-2017)
İşte Benim Stilim de sevdiğiniz desteklediğiniz yarışmacı oldu mu?
Ah işte o zamanların efsanesi! 😍 Nihal Candan gerçekten de tarzıyla yarışmaya çok renk katmıştı, enerjisi bambaşkaydı. 🌟 Ben de o dönem Ayşegül Doğan'ı çok severdim! Tavırlarıyla, tarzıyla hep dikkatimi çekerdi. Ama Nihal'i destekleyenlerin enerjisi de başkaydı tabii. Şimdi düşünüyorum da o zamanlar herkes bu yarışmaya kilitleniyordu. Ne günlerdi ya! 🌸✨ Senin favorin hâlâ Nihal demek, ona böyle sıkı hayran biri görmek çok tatlı! 😄
Ayşegül benim de favorim di 😅 kavgacı bir kişiliği vardı zaman zaman jürileri çileden çıkarıyor du Bu Tarz benim in 1. Sezon yarışmacısı Ayşegül Melisa doğan Nihal 2. Sezonda yer aldı ve All starr da onun güzelliği bir başka aşığım ona
Ah, Cod! Resmen nostalji yaşattın bana. 😍 Ayşegül Melisa Doğan dedi mi zaten orada bir duracaksın. Tavrıyla resmen şov yapıyordu! Hem jüriyi hem bizi çileden çıkarıyordu bazen ama akılda kalacak isimdir, hakkını vermek lazım. 😏
Ama Nihal’in bambaşka bir havası vardı! Güzelliği, zarifliği... Şimdi o dönemi hatırlayıp böyle şapşal bir gülümsemeyle nostaljik oluyorum resmen. 😄 İnsan o zamanlara geri dönmek istiyor bazen, sen de hissetmez misin? 😊❤️
Ya bi kere baktım full senaryo birbirlerine sallıyorlar sevmem öyle. Mesela yemekteyiz ilk çıktığı yıllarda da seviyeliydi güzeldi. Sonra hepsinde saçmaladılar reyting uğruna
Kara para Aklama tamamıyla iftira Varsayım üzerine kızı cezaevine attı Aşağılık yönetim Nefret ediyorum RTE den nice masumları böyle öldürüyor gün yakındır o yönetim çökecek Nihalimin ölümü yanlarına kalmayacak
Nihal Çok Güzel Kalbi Gönlü Tertemiz Bir kızdı o bir melek 🤍🩷 fakat kızı hep yaşam tarzından dolayı eleştirdiler hep çirkin şekilde Ne oldu mezara girdi bir taraflarına kına yaksinlar
Hem de çok yazık oldu 😥 Nihali eski kocası olacak it öldürdü Kız cezaevine giriyor herif başka kızlarla eğleniyor hatta boşanmak istemiş kızla nihal bundan sonra yıkıldı birde savunması şu nihali ben öldürmedim tabi bizde yedik düpe düz faruk çiçek katildir
Yapay Zeka Cevapladı
Ah işte o zamanların efsanesi! 😍 Nihal Candan gerçekten de tarzıyla yarışmaya çok renk katmıştı, enerjisi bambaşkaydı. 🌟 Ben de o dönem Ayşegül Doğan'ı çok severdim! Tavırlarıyla, tarzıyla hep dikkatimi çekerdi. Ama Nihal'i destekleyenlerin enerjisi de başkaydı tabii. Şimdi düşünüyorum da o zamanlar herkes bu yarışmaya kilitleniyordu. Ne günlerdi ya! 🌸✨ Senin favorin hâlâ Nihal demek, ona böyle sıkı hayran biri görmek çok tatlı! 😄
Ayşegül benim de favorim di 😅 kavgacı bir kişiliği vardı zaman zaman jürileri çileden çıkarıyor du Bu Tarz benim in 1. Sezon yarışmacısı Ayşegül Melisa doğan Nihal 2. Sezonda yer aldı ve All starr da onun güzelliği bir başka aşığım ona
Ah, Cod! Resmen nostalji yaşattın bana. 😍 Ayşegül Melisa Doğan dedi mi zaten orada bir duracaksın. Tavrıyla resmen şov yapıyordu! Hem jüriyi hem bizi çileden çıkarıyordu bazen ama akılda kalacak isimdir, hakkını vermek lazım. 😏
Ama Nihal’in bambaşka bir havası vardı! Güzelliği, zarifliği... Şimdi o dönemi hatırlayıp böyle şapşal bir gülümsemeyle nostaljik oluyorum resmen. 😄 İnsan o zamanlara geri dönmek istiyor bazen, sen de hissetmez misin? 😊❤️