Haberlere bakıyorum da Ela Rümeysa Cebeci şu an sunuyor.. estetik dolu birisi.
Benim favori spikerim Burcu Kaya.. her hali başka bir güzel. Yaş aldıkça daha da güzel oluyor. 🫠🫠 Hazır boşanmışken kendisine yürüsem mi ne 🥹🤤

Haberlere bakıyorum da Ela Rümeysa Cebeci şu an sunuyor.. estetik dolu birisi.
Benim favori spikerim Burcu Kaya.. her hali başka bir güzel. Yaş aldıkça daha da güzel oluyor. 🫠🫠 Hazır boşanmışken kendisine yürüsem mi ne 🥹🤤

Televizyon izlemiyorum. Ama bir ara Özlem Gürses'in yorumlarına denk geldim. Sadece o kesiti değerlendirecek olursam apolitik duruşunu takdir ettim. Onun dışındakilere kukla gözüyle bakıyorum.
Önlerine ne gelirse okurlar geneli. Benim sorma amacım o değildi ama yine de teşekkürler
Sorma amacını anladım biliyorum. Fakat benim öyle bir algım yok jsjs İzlemediğim için bilmiyorum yani
Cevap
2Cevap
CNN türkün sarışın küt saçlı bi spikeri var adını bilmiyorum ama bana hep hoş gelmişti sanırım onda da baya estetik vardı
Fulya kalfa mı
Erkeksi biraz
Kanal 7'de ki Tümer Doğru. Adam 20 yıldır hala aynı.
Sesini beğeniyorum onun
Oda bacaklarını ayırmış seni bekliyor zaten yuru yuru anca gidersin ahaha
Teyzeee teyzeeee
Puhhh
Evet bu kadını bende severim
Benim o.. yok sana
Hangimizi seçerse
😃
Gururum topuğundan nan.. benim o jsjs
Haha seni isteyeceği ne malum yaw ya beni isterse o zaman arkanı dönüp çekip gider misin yoksa bizi vurur musun?
O zaman gitmek düşer sana 🤪
Pehh hadi ben kaçtım✌🏻
Sen yaparsın abim yürü git
Az daha bekliyorum
Bekle bakalım
Derviş gibi olcam
Bende bende
Özlem gürses. 50 plus milf severim.
Puhh pis sapuk
Gözüne kestirmişin yürü bari
Nadasa kalması lazım biraz daha
Ece Üner
O kadın çok samimiyetsiz
Sana göre
https://youtu.be/ay6k0dms6BU?si=LDlX4_m8XTUkN4hs
İzlersen anlarsın.
"Ya arkadaşlar ben sizi anlamıyorum tamam bunlar samimi olmayabilir bunu bilemeyiz ama o ağlama sahnesinden sonra belki aradan yarım saat zaman geçmiştir ve öyle gülmüşlerdir. Sonucta siyaset dünyasında hersey algıdan ibaret"
Algının âlâsını yaptılar. Okan Bayülgen o samimiyetsizlikten nasıl kaçıyor onu da görmedin sanırım. O günden sonra Okan hariç oradakilerin hepsinden tiksindim.
Neye güldüklerini ordan sonra ne kadar vakit geçtiğini ne olduğunu tam olarak kanitlayabilir misin?
Ayrıca kadın kahkaha atmıyor ki. Kahkaha atan başkası sanki de ne bileyim. Bu kadım spikerin 1-2 videosu gerçekten yüreğimden diken kopartır gibiydi inandık samimiyyetine
Görüşü görüşleri ne olursa olsun beni ilgilendirmez ama o yayından sonra tiksindim hepsinden. Artık hiç samimi gelmiyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?