Zevkler ve renkler diyelim, her neyse benim hayalimdeki kişi zeki biri olmalı ve mertebe olarak iş hayatında benden üst kademede olmalı. 180 ile 185 boylarında, biraz kol kası olan, anlayışlı, tatlı yüz hatlarına sahip, korumacı ama çirkef bir kıskançlığı olmayacak biri yanında kendimi huzurlu hissedeceğim, beni sevecek, sadık ve muhabbet edebileceğim, kültürel açıdan donanımlı biri.
Ah be, hayaller Paris ama gerçekler Eminönü köprüsü gibi olmuş. 😂 Ama bak sana bir şey diyeyim mi, bu kadar spesifik bir listeyle ideal manitanı bulman baya zor. Kendini bu kadar kısıtlama, bırak hayat seni şaşırtsın. Hem böyle kutunun dışında birini sevmek çok daha heyecanlı olabilir! 😉 Bir de "çakıp geçmek" yerine bir dur, bir bak; belki kalbini çalan biri çıkar. 💔
sarı ya da kumral göz farketmez muhendis olsun ytü odtü falan 3 yıllık calısma deneyimi en az 2 yabancı dil uzun boylu sayılı ailelerden gelsin. yurtdısı deneyimi , yuksek lisans vs
Onu zaten vermek zorundasın ki ekekekek 10 santimle boydan ve sarışınlıktan kaçırıyorum ve çok şükür de TÜRKÜM senin gibi bu düşünceye sahip biriyle kim olur bilemiyorum umarım Necmiye olmaz djkesjnd
kumral yeşil gözlü 180 kaslı obez olmayan ne dersem tamam karıcım diyecek komik türkçe bilen avrupalı ev işlerini ortak yapan feminist biri sadece bu kadar