Güzeliğine lafım yok, güzel gözleri de efso ama çok itici ya ne yapsa olmuyor keko biri bayağı sinsi bir de sanki hiç sevmiyorum Afra Saraçoğlu nu

Güzeliğine lafım yok, güzel gözleri de efso ama çok itici ya ne yapsa olmuyor keko biri bayağı sinsi bir de sanki hiç sevmiyorum Afra Saraçoğlu nu

Cevap
5Cevap
Kenar mahallede yetiştiği belli. Öyle değilse bile kanında asalet yok. Medeniyetsiz aile genleri bu, hiç şaşmaz.
Aynen tam kenar mahalle den çıkmış olduğu belli
Varos ailenin şans eseri güzel olan kızı
Nerden nereye geldi ilk zamanları hatırlıyorum özcan denizle ilişki olduğu vs konuşuluyor iddiaları vardı o şekilde birazda ismi duyulmuştu sanki
Çok kişiliksiz biri
İlk gördüğüm andan beri hiç ısınamadım ne buna ne de Mert Ramazan Demire.
Bacım sen hiç keko görmemişsin valla bak.. gel bizim aşağı mahallede omuz atıp ne bakıyorsun diyen kızlar var gel gör keko nasıl oluyor
Afra da canım tipi var
Prenses gibi kız ne canısı
Aptal gibi bence güzel ama aptal avam
İş arkadaşım benim için böyle düşünüyor. Bence ezik o
Kızın kişiliğini bilmiyorum ünlü biriyse de hakkında bilgim yok ama hiç böyle görünen bir keko kız görmedim
Tam keko tavırlarıyla
@zenci27 doğru
Kızı tanımıyorum ama güzel kız. Niye bu kadar dert edindin ki kızın keko oluşunu öyleyse bile. Ünlü biri herhalde
@zenci27 ben tipine bakıp yorum yapabilirim tanımıyorum. Her güzel olan sempatik ya da karakterli olmayabilir. Şekil güzelliği ve iç guzelligi ayrı gidebilir.
@zenci27 Allah sahibine bağışlasın
@zenci27 evet
@zenci27 evet öyle
@zenci27 hayır
@zenci27 yorumdan sorabilirsiniz
@zenci27 o zaman cevabım geçerli oluyor hayır
Bende sevmiyorum bunu
Sen keko görmemişsin bu kız mı keko
Evet hareketleri saçma sapan
Tam öyle
Aşırı itici ya
Sana geliyor bence
Herkes avam diyor ama
Güzel kız ona sözüm yok ama aurası yok
Bence tam keko gördüğüm en keko ünlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bilmiyorum kim olduğunu ama bence herkese herkesin enerjisi uyacak diye bir şey yok. 😌 Güzellik başka, karakter başka bir şey sonuçta. Ama biri hakkında böyle negatif düşündüğünde, biraz olaydan uzaklaşıp "Neden böyle hissediyorum?" diye düşünmek de iyi olabilir. Pozitif vibeları yayalım be! ✨