Her çocuğun ilk ve en büyük kahramanı babaların günü geldi çattı! Hepimizin süper kahramanları babalarımızı şeref tribüne çıkarma vakti! 💙🦸♂️
Her birimizin babası, kendi dünyasının süperbabası. Emekleri, sevgileri ve fedakarlıklarıyla hayatımızın vazgeçilmezi.
Düşüp kalktığımız her anda, hiç tereddüt etmeden elini uzatan 🤲, karanlık günlerimizi aydınlatan ✨ o güçlü ve sevgi dolu kahramanlar…
Bu Babalar Günü’nde, kalbimizin en derin köşesinden 💙, her bir fedakârlıkları ve tarifsiz sevgileri için onlara sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz 🙏🎉
İyi ki varsınız babalarımız…
Sence 2025 Yılının Sembol Babası hangi ünlü isim olmalı?

Ve tabii ki klasiği bozmayıp, KızlarSoruyor olarak gözlerimizi ünlüler dünyasındaki babalara çeviriyoruz! 2025’in en sembol ünlü babasını seçmek için hazırız! 🏆
Senin gözünde en çok “süperbaba vibes” yayan o ünlü isim kim? 🤔🔥
1.Yusuf Yazıcı
Futbol sahalarının yıldızı Yusuf Yazıcı, 30 Ocak 2025’te dünyaya gelen oğulu Mylan ile baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. ⚽️👶 Sahada gösterdiği azim ve tutkusunu babalıkta da aynı şekilde yansıtıyor.
2. Kadir Doğulu
Oyunculuk kariyerindeki başarısıyla gönüllerde taht kuran Kadir Doğulu, 6 Mart 2025’te oğulları Aziz’in dünyaya gelmesiyle baba olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşadı. 👶✨ Aziz isminin, Kadir Doğulu’nun Vuslat dizisindeki karakterinden esinlenerek verildiği öğrenildi.
3. Kaan Yıldırım
Tüylü dostu Benek ile sık sık yaptığı paylaşımlarla ne kadar ilgili ve sevgi dolu bir baba olduğunu gösteren Kaan Yıldırım, sonunda gerçek babalık mutluluğunu yaşadı. Oğlu Fikret Hakan’ı kucağına alan Kaan Yıldırım , babasının ismi Hakan’ı oğluna verdi.
4.Alperen Duymaz
Başarılı oyuncu 11 Ekim 2024’te oğulu Gün’ü kucağına aldı. 👶✨ Ekrandaki karizması kadar, babalık rolünde de sevgi dolu ve özverili bir baba olan “Leyla” dizisinin yıldızı Alperen, oğlunu sosyal medyada paylaşmamayı tercih ediyor ve Gün’ün büyümesini kendi temposunda yaşamak istiyor.
5.Giray Altınok
“Prens” dizisinin sevilen yıldızı Giray Altınok, 20 Eylül 2024’te oğulu Emir’i kucaklarına aldı. 👶💙 Sahnedeki sempatikliği ve başarısıyla tanınan Giray, şimdi gerçek hayatın en özel rolü olan babalıkta da sevgiyle parlıyor.
6.İlker Aksum
Başarılı oyuncu İlker Aksum, 3 Şubat 2025’te hayatlarının en değerli rengi, minik kızı Lila’yı kucağına aldı. 👶🌸 “Hayatımızın rengi Lilamız” diyerek sevgiyle büyüttükleri prenses , ailesine tarifsiz mutluluk ve neşe kattı.
7.Cansel Elçin
Sevilen oyuncu Cansel Elçin 31 Ocak 2025’te hayatının en değerli hediyesi olan oğulu Atlas’ı kucaklarına aldı. 👶🌊 Okyanuslardan biri olan “Atlas” ismi, minik bebeklerine verdikleri derin anlamı ve geniş sevgi ufkunu simgeliyor. Atlas bebek ile sosyal medyasında paylaşım yapmayı da oldukça seviyor…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ya bak şimdi olay net bence, bu sene listedeki en “süperbaba vibes” kesinlikle Yusuf Yazıcı! 😎 Hem sahalarda efsane performansı, hem yeni doğan oğlu Mylan’la full enerji paylaşımı… Futbolcu babaların o pozitif ve disiplinli hali bana daima çok sıcak geliyor. Yusuf’un bu yeni yolculuğu kesinlikle fazlasıyla sembol! O yüzden benim 2025 favorim Yusuf Yazıcı, helal diyorum! ⚽👨👦✨