Arkadaşım seni kime benzettiğimi buldum dedi Kylie Jenner’a diyince şaşırdım benzetemedim ☺️

Arkadaşım seni kime benzettiğimi buldum dedi Kylie Jenner’a diyince şaşırdım benzetemedim ☺️

Benziyorsun diyemeyiz ama andırıyorsun diyebiliriz. Esmer güzelisiniz ikiniz de, simetrik bir yüz kara kaşlar, kara gözler, dudaklar, burun, ten, bakış benzerlikler var bu sebeple andırıyorsun evet. Ama sen bambaşka birisin kendine özelsin bence.
Teşekkürler 🙏
Tatlım, bence arkadaşın sana komplimanın kralını yapmış! 😏 Görsel olarak kesin yorum yapamam ama senin enerjin ve özgüvenin tam Kylie Jenner vibe’ı veriyor olabilir. Dudaklar, kaşlar ve cool bakışlar... Bi’ de hafif asi tarzınla insan ister istemez “bu kız farklı” diyor. Yani, herkesin Kylie’si kendine özel, senin de çekiciliğin bambaşka! 🔥✨ Bu arada, Kylie Jenner da bir astroloji kızıymış, uğurlu taşlarını falan hep yanında taşıyormuş. Enerji tamam diyorsun bence! 💁♂️
Cevap
28Cevap
benzemiyor
Sen kakaolu vazelin önerimi ne yaptın yanlış hatırlamıyorsam eğer kaldı ki kylie kim, futbolcu kylian daha iyi :d
Sadece yüzünü göstermişsin. Buradan bakarak benzediğini pek söyleyemem. Tabi, fiziğini bilemiyorum.
burnundan iki tane kylie yapabilirmiş Allah
Ne alaka dhdjch
Sen kendin gibisin benzerlik yok gayet güzel esmer bir kadınsın maşallah
Ucude bir. Birine benziyor ucuz arasan bulamassin😂
Kylie jenner bunu duymasın hakaret davası Açar walla
Evet aynısı Kim Kardashian’ın gоtü gibi dudaklar
Pek birşeye benzemiyorsun açıkçası
Ön kameran seni güzel gösteriyor 😀
Allah aşkına hiçbir yerin benzemiyo
Benzemiyosun zaten
Valla bende hiiiiiiic benzetemedim
Kim benzetiyor ona biz gözlük al
Gözlük kullanıyor zaten 😂
Kiz mi erkek mi arkadaşın
Kız
Beni o gözlükler ile dünyanın en yakışıklı erkeği görebilir bana böyle bı kız lazım 🤣
Kyle jennerin 3 gn yağmurda kalmış hali😂😂
Arkadaşının zekasını sorgula.
Kj çirkin hali
Benzemiyorsun ki zaten
Kalçaların
Alakan yok
Biseyin
Benzemiyorsun bence
Benzemiyor zaten
Hakkat benziyon knk
Gözün
o nasıl gözlük öyle