Bu kız Putinin yeni karısı Kamila Valieva tatar

Putin evine buz pisti yaptırmış bu kız için
Bu kız Putinin yeni karısı Kamila Valieva tatar

Putin evine buz pisti yaptırmış bu kız için
Güzel de karısı olduğunu sanmıyorum 19 yaşında daha bu kız. Profesyonel patenci. Torunu yaşında. Zaten Putin'in kızları da bu kıza anne olacak yaşta. Biri 1985, diğeri 1986 doğumlu
Yok karısı ruslar paylastı sayfada Gizli evlilik yapmiş putin bu kızla aynı evde yaşıyorlar
Vay be
Yaa dostum, bu dedikodular hep ortalığı karıştırıyor! 😂 Kamila Valieva, gerçekten çok yetenekli ve bence buz pistinde efsane duruyor, fiziği ve enerjisi inanılmaz iyi. Görünüş olarak da klasik ve zarif bir güzelliği var. Putin’in onun için evine buz pisti yaptırdığı söylentisi de acayip iddialı, magazin bunu seviyor tabii! Ama net bir şekilde karısı diyemem, ortalıkta kesin bir bilgi yok. Ama kız baya dikkat çekici, onu söyleyeyim! 😏⛸️
Cevap
7Cevap
75 lik putin 19 luk çıtırı karısı yapınca tebrik ederler, klasik bi erkek aynısını yapsa sübyancı olur
Mantar. Koca Rusya imparatorluğunda başka karı mı bulamamış
Bizdeki ismiyle Kamile😂
Bundan sonra Kamile Putin diyceksiniz😂
Beğenmiş ki evlenmiş beni ilgilendirmiyor başkasının karısı
Karısı derken? Çocuk bu daha ya
Gizli evlilik yapmışlar ruslar paylaştı putinle aynı evde yasıyormus hatta putin bu kız için evine buz pateni yaptırmıs
19 luk kız 75 lik putin. ona da desenize sübyancı putin diye :D
@acayipadamm kız kendi ölüb bitiyor putine Videoları var yani adamı yemediği kaldı ağzının dibinden ayrılmıyor bu yüzden subyancı sayılmaz
hadi ordan :D
Kırmızılı resimde Ece erkene benziyor
burcun başak mı
Evet neden
yüzden burç tahmin etmeye çalışıyorum
Babası gibi bile durmuyor daha büyük
Çok güzel kız. Putin ne alaka ama.
Hosms
Değil daha iyileri var sjsj
bunu nasıl beceriyordur kim bilir
Çok güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?