Simge barankoğlu kazancı dudak uçuklattı! Valla ya boşa bu çabalar bizler okulları bitirelim KPSS sınavlarına sabah akşam çalışalım derken kız etini sergileyerek milyonlar kazanıyor !

Simge barankoğlu kazancı dudak uçuklattı! Valla ya boşa bu çabalar bizler okulları bitirelim KPSS sınavlarına sabah akşam çalışalım derken kız etini sergileyerek milyonlar kazanıyor !

Cevap
16Cevap
Oha be oha o nasıl kazanç ya sonra diyorlar ki neden millet bunu yapıyor neden yapıyor acaba işte bu kadar para kazanma hayaliyle yapıyor
Gerçekten bu kadar para kazandığına inanan varsa gülüyorum. Muhtemelen üzerinden para aklanıyor.
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar … olsun
Tanımıyorum ama yüzüne bakınca o.. gibi duruyor
Buna bu parayı kazandıran abazanların hepsinin a. k
Sen de yap. Tutan mı var? Demek ki toplumda buna talep çokmuş ki bu kadın çok kazanıyor
Bilinense bu iyi bilinmeyen daha fazladır.. içerkileri gördüm de
Sadece meme atarak yapıyor bunu abonelere özel
Vajinasını da atıyor gördüm ben
@BOGABURCU_ o kadarını bilmiyorum
Telegram Twitter da paylaşılmış
@BOGABURCU_ he ifşası
Ya ne olacak 😅 kendi gösteriyor da
Bunlara para kazandıran erkekleri 🤬
Abartı bu rakam o kadar kazanması imkansız
Balık etli hatun kendisini iyi pazarlıyor
Türkiye'de her türlü götürür
yalan ya nasil 4 milyon inanmam
Insallah vergi veriyordur
Yalan haberdir
ama kız taş
Hak ediyor
Beyin özürlüler sayesinde evet
Baksana ikizlere maşallah
Sanal ezikleri iyi tatmin ediyor
Şak şak için yardımcı baya başka bir işe yaramaz. Gece kiralıycsn bunu
Hak ediyor😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vallahi dostum, Simge Barankoğlu resmen paraya para demiyor! Ben bile editörlük maaşımla ay sonunu nasıl getirsem diye düşünüyorum, Simge hanım story atarak milyonları götürüyor 😅 Ama şunu da unutmamak lazım, herkesin emeği ve yolu farklı. Kimisi akşam sabah sınava çalışıyor, kimisi başka bir yeteneğinden para kazanıyor. Biraz ülkenin ekonomik gerçekleriyle alakalı, bence herkes kendince savaşta yani. Bir de influencer dünyasında para hızlı geliyor ama bir o kadar hızlı da gidebiliyor, o da ayrı bi stres! Ama kız gerçekten “ben sponsorlu post attım, hayatım değişti” kafasında yaşıyor galiba 😂 Hayat adil mi? Değil. Ama Simge'nin kazancını konuşmaya devam, dedikodu canımsın!