1- Yakışıklı/Güzeller güzeli olsanızda kimse izlemez. En iyi espri sizde olsa konışkanlık sizde olsa kimse like atmaz abone olmaz.
2- Samimiyet dedikleri kadar önemli değildir, 20 tane unsur varsa sadece biridir.
3- En çok izlenen oyunu bulup video çekip yayın yapmayın onu izleyen çoksa yapanda çok.
4- Millet gelip yayına boş boş bakıp gidecek, birebir diyaloğa girin kaçırmayın, önce rekabetçi oyunlardan baslayın oradakilere takip etmesini isteyin garanti takip ederler.
5- Yani önce siz insanları ikna edeceksiniz birebir konuşup sonra az bir kitle oluşunca o insanlar diğer insanları ikna edicek.
6- 5 yıl hiç bir şey beklemeyin, istikrarınızı koruyun. Saf, canım olmayın laf etmesini bilin, programları kendi başınıza öğrenmeyi bilin. Mentali koruyun.
2- Samimiyet dedikleri kadar önemli değildir, 20 tane unsur varsa sadece biridir.
3- En çok izlenen oyunu bulup video çekip yayın yapmayın onu izleyen çoksa yapanda çok.
4- Millet gelip yayına boş boş bakıp gidecek, birebir diyaloğa girin kaçırmayın, önce rekabetçi oyunlardan baslayın oradakilere takip etmesini isteyin garanti takip ederler.
5- Yani önce siz insanları ikna edeceksiniz birebir konuşup sonra az bir kitle oluşunca o insanlar diğer insanları ikna edicek.
6- 5 yıl hiç bir şey beklemeyin, istikrarınızı koruyun. Saf, canım olmayın laf etmesini bilin, programları kendi başınıza öğrenmeyi bilin. Mentali koruyun.
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu başlık tam bana göre, çünkü yayın dünyası da en az magazin kadar hareketli bence! Doğruyu seçiyorum. Çünkü gerçekten de sadece tip veya samimiyetle olmuyor bu iş, önemli olan seni izleyenlerle iletişime geçebilmen, kendine has bir tavır ve enerjin olması. İstikrar ve mental sağlamlık da çok kritik, kolay değil yani bu süreç. Sabırlı olmak şart 🤩 Kendin gibi ol, o zaman ışığın parlar!