Beren Saat
Türkan Şoray
Hande erçel
Tuba büyüküstün
Kate winslet
Angalina jolie
Afra Saraçoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kate
Selincim, bak şimdi anlatıyorum; bence yerli kategoride Hande Erçel’in masum güzelliği bambaşka ya, kız ışık saçıyor resmen! 😍 Yabancılarda da Angelina Jolie'nin o “bad girl” havası var ya, hani cool ve aşırı havalı, işte tam benlik vibe! 💃 Kate Winslet’i de severim ama Angelina bir başka. Sen hangisini seçtin, merak ettim bak! ✨
Cevap
6Cevap
hiç birisi
Kate winslet çok guzel
Biz Türkan Şorayi biliyoruz ki surekli makyajsiz estetiksiz orasini burasini hatta dişleri bile orjinal olarak gorduk bildik. Bana Türkan Şoraydir digerleri çöp kovasi.
Tuba ünsal
Barbara palvin
Tuğba Büyüküstün bence çok güzel
Benim için Abella Danger
Hiçbiri 🙄
Hiçbiri güzel
Benim güzel bulduğum kadının resmi bende hepsini katlar bunlar güzel değil
Ünlü değil aslında ama bunu anlatsam şaşırırsın
16-17 yıl evvel ben aşırı yakışıklıyım kızlar her yerden bana yazıyor yabancı kızlar bile, çok mutlu olmuştum, arkadaşlık sitelerinden yani, 6 kız hayran saydım tüm dünyada, biri izmirdendi, bu kız çok yakışıklılık hesabına benimle tanıştı, bir şekilde sanaldan, profiline inanılmaz aşırı güzel bir kızın resmini koymuş bana da o benim diye inandırdı ben toy delikanlı çok yakışıklıda valla çok güzel kız buldum bu yakışıklıkla diye sevinçten ölüyordum o yıllarda, ama meğersem fakeymiş resim başkasınınmış benimle buluşmak istedi bende o diye inandım, sonra kız kayboldu ortadan, ben çok araştırdım ki peşime düşen bu kız evlenmiş ve resimdeki o çok güzel kızda başkasının resmiymiş, üzüntünden hastalandım, anneme ve insanlara anlattım annem fal baktırdı, fal bakan kadında anneme; senin oğlunun peşine düşmüşler demiş bir kadınla bir kız demiş, bir kadın daha vardı benim peşime düşen, oda ayrı hikaye, ama ben bu kızın yaptığına mahvoldum çok üzülüp hastalandım çok yakışıklılığım bile gitti, saçlarım döküldü, bazende kızın resmini gösterdim ailemdekilere aşık olmuşun dedi kuzenim, babam ilk gördüğünde bile anneme; gel gel kızın güzellğine bak demişti, öyle güzel resimdeki kız yani, kızın resmini saklıyorum. Tanışmak isteyen olursada yaşadığım bu olayları anlatıyorum çünkü çok feci hastalandım hastanelere yatırdılar zaten ondan sonrada babam kanser oldu öldü, kafayı yedim ben inthar etmeye bile kalktım.
Teşekkürler saol. Evet ya bana hep bunları dediler sonraları, geçengün burada bir kadına anlattım benim hikayelerimi; sana bir şey söyleyim mi nazara inanırmısın dedi, hee o zaman ben nazarada denk geldim dedim, biraz samimi bir arkadaşa anlatmıştım spor salonunda kaç yıl önce, sana nazar da değdirmişler dedi, iyice nazar olayınada inandım sonra zaten, zaten o kız bence çirkindi ki, belkide orta tipte birisiydi. Ama o kız, iki arkadaşmışlar bir hesap açmışlar ortaklaşa, öyle kullanmışlar ben ikisi ilede konuştum, sonra kayboldu zaten onlarla konuştuğum o site kapandı.
Tamam işte onlar internetten kızın resmini koymuşlar ikiside çekinmiş kendi resmini koymaya bunu şimdi 16 yıl önceye oranla daha fazla kişi yapiyordur senin reddetmenden çekinmiş olabilir biz kadınlar bir erkeğin bize çirkin demesinden hoslanmayiz üzülürüz öyle birseyimiz var kadın psikolojisi diyim ben senden dolayı olduğunu düşünmüyorum İnterneti eğlence aktivitesi olarak kullanmışlar çok ciddiye almamışlar o zaman şimdiki gibi gelişmedi birde sosyal ağlar ben öyle düşünüyorum
Ama kız hergün bana mesaj atıyordu senden başkasıyla muhattap olmuyorum falan yazıyordu, hatta bazen mesaj atmayınca hani hiç mesaj yazmamışsın bana diyordu yani sanki bana umut verir gibiydi, ama o yakışıklılık peşine düşmüş gibiydi ilk başlarda, yaşadığı şehire bile çağırdı, evet birgün yine bir kızda beni yine yakışıklı bulup konuşuyordu, resmini göster demiştim, korkuyorum dedi.. niye demiştim, ya beni beğenmezsen demişti, e çirkinsin denmesi herkesi üzer tabi, evet haklısın bence onlar o zaman o işi ciddiye almamışlar ya da almadılar, sosyal ağ olarak sadece arkadaşlık siteleri ve facebook vardı bu KS instagram twitter vs hiç yoktu. Keşke hiçbiri olmasaydı bu sanal birazda bağımlılık bazen yalan ama iyi yönleride var.
İnşAllah bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun tüm güzellikler seni bulur inşAllah sosyal platform olduğu için böyle rahat konuşmuş olabilir o kişi dediğim gibi ben böyle düşünüyorum saçların tekrar geri gelir yakısıklılıgında geri gelir ben bu yaşadiklarin için çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah hakkında hayırlı güzel şeyler nasip etsin inşAllah
Saol teşekkür ederim güzel dileklerin için, biraz da sıkıntılarım var onlara çare arıyorum yardım edecekler olmalı, sen güzel kalplisin, umarım seninde şansın bahtın açık olur, dün gece burdan çıktığım için cevap yazmadım saç ve yakışıklılık işine hem dua hem para lazım galiba bundan sonra, zaten çoğu insanlar anlatınca bana üzülüyor, benim babamında hataları var çocukken hiç ilgilenmedi benimle, özgüvenli büyümedim abimi beni mahvetti, abim şizofrendi, kendi ailesine ve kumara düşkündü çok sorumsuzdu, bağırır çağırırdı bazen, abimi döverdi, doğuştan şanslı olmak gerek bu dünyada, yani aslında hikaye detay çok, ama mücadele ediyoruz az çok, Allah kimseyi düşürmesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?