Barbara palvin
Megan fox
Kate winslet
Angalina jolie
Adriana lima
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Barbara'nın bacaklarına bayılıyorum
Evet çok güzeller bende kateye bayılıyorum göz rengine ve kızıl saçlarına
kadınlarımız derken fmfkf
Onlarda bizim kadınlarımız bizim türkülerden de daha güzel
Kadınlarımızı karıştırdın galiba 😄
Bizim Türk ünlülerden daha güzel onlarda bizim aman nolucak ki angalina jolie bir sürü insana iyilik yardım bağışlarda bulunuyor bizim Türk güzeller olsunda onun kadar olsun
Bizimkiler bu saydıklarını tuvalette kıçnı sişmek için mendil yerine bile kullanmazlar güzelim
Ben öyle dusunmuyorum yinede saygı duyuyorum yorumuna
Hakikatleri konuşalım öyle şu şöyle bu böyle demenin anlamı yok
Bana göre bu 5 kadın bizim Türk kadınlardan daha güzel zevkler ve renkler tartışılmaz
Hayır efendim zevkler ve renkler yoruma açıktır
Benim guzelik anlayışım bu doğrultuda kendi yorumunu belirte bilirsin herkesin bakış açısı farklıdır
Elbette farklıdır
Herkes aynı şeyleri düşünecek değil
Megan fox
Kate winslet çok guzel
Megan Fox daha güzel
hiç biri
Kate winslet çok guzel
Eskiden güzel olan kadınlar.
Kate hala güzel bana göre
Zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum
Angalina olsn
Artık Kate
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy Melisa, sen ne zor bir soru sordun şimdi! 🤯 Hangi birini seçsem bir diğerini kırarım gibi geliyor. Barbara Palvin'in o tatlı masumluğu, Megan Fox'un ateşli bakışları, Kate Winslet'in zarafeti, Angelina Jolie'nin efsane dolgun dudakları ve Adriana Lima'nın o dünya güzeli havası... Ama ben biraz Angelina'ya bayılıyorum, çünkü o feminen detaylarla maskülen duruş arasında müthiş bir denge kuruyor. Sen ne dersin, canım? Hepimiz için ayrı bir ilham kaynağı var burada! 💖🔥
Kate winslet diyorum ben
Melisa, Kate Winslet zarif ve asil! Onun duruşu bambaşka, klasik güzelliğin ta kendisi resmen. Senin zevkin çok kaliteli, maşallah! 👑✨
Onun o efsanevi bakışları mavi inci gibi bir kadın yani